Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Κινητά και λάπτοπ θα δώσουν απαντήσεις

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην όμορφη Ιωάννα. Μάρτυρες την έχουν περιγράψει στις αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί και από κάμερες.

Αποκλειστικό Star: Το μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Σημείο κλειδί για τον εντοπισμό και τη σύλληψή της είναι η κατάθεση της κοπέλας μέσα από το νοσοκομείο  που θα δώσει και άλλα στοιχεία.
Δυο αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ένα λεπτό μετά την επίθεση στην Ιωάννα, είδαν μια γυναίκα να βγαίνει από το κτίριο τρέχοντας. 

Επίθεση βιτριόλι: Σε τρίωρο χειρουργείο υποβλήθηκε η 34χρονη Ιωάννα

«Ήταν μαυροφορεμένη, είχε μαύρα μαλλιά, η  ηλικία της προσδιορίζεται 40 ως 50 ετών, είναι μετρίου αναστήματος, λεπτή» λένε. Την είδαν να τρέχει  προς τη Λεωφόρο Θησέως, κρατώντας ένα δοχείο και μια χειρουργική μάσκα, τα οποία πέταξε στη συνέχεια σε κάδο απορριμμάτων. 

Τα λάθη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Η αστυνομία  ποντάρει στα λάθη που έχει κάνει η δράστις. Οι κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας, όπως και οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στη Λεωφόρο Θησέως είναι βέβαιο ότι την έχουν καταγράψει. Ερευνάται το να υπήρχε συνεργός.
Έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον δύο  μαυροφορέμενες γυναίκες, που εμφανίζονται να περπατούν. Η μια μάλιστα επιβιβάστηκε και σε αυτοκίνητο.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα γνώριζε ότι είχε τον χρόνο να εξαφανιστεί. Αν και υπήρχαν άνθρωποι στη διπλανή είσοδο, κανείς δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. 

Κινητά και λάπτοπ θα δώσουν απαντήσεις

Η αστυνομία συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις. Μέχρι στιγμής έχουν κληθεί 17 άτομα. Όλοι τους υποστηρίζουν ότι η Ιωάννα δεν είχε προηγούμενα με κάποιον.

Οι αρχές αναλύουν  κλήσεις, μηνύματα, βίντεο και φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα και  λάπτοπ για να βρουν το στοιχείο που θα τους οδηγήσει στη μαυροφορέμενη γυναίκα 

Δεν αποκλείουν η γυναίκα που της επιτέθηκε να είχε εμμονή μαζί της.

Η Ιωάννα θα δώσει επίσημη κατάθεση στην αστυνομία τις επόμενες ώρες, θα συμπληρώσει το κομμάτι  του παζλ που λείπει για να συλλάβουν οι αρχές τη γυναίκα που της επιτέθηκε με τόσο μένος και της κατέστρεψε τη ζωή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο του Star Σαββατοκύριακου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top