Επίθεση βιτριόλι: Σε τρίωρο χειρουργείο υποβλήθηκε η 34χρονη Ιωάννα

Ζήτησε να δει τον δικηγόρο της - Τι λέει ο Απόστολος Λύτρας

Στο Θριάσιο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 34χρονη Ιωάννα μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα, το πρωί της περασμένης Τετάρτης στις 20 Μαΐου. Η άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε χθες σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση και αναρρώνει. Στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς η μητέρα της.

Επίθεση με βιτριόλι: «Με κοίταξε στα μάτια πριν μου πετάξει το υγρό»


Το πρωί την επισκέφθηκαν τρεις αστυνομικοί της Ασφάλειας, προκειμένου να της πάρουν κατάθεση, όμως η κοπέλα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Επίθεση με βιτριόλι: Κάμερες κατέγραψαν δύο μαυροντυμένες γυναίκες

Ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, την επισκέφθηκε το μεσημέρι. «Ζήτησε να με δει. Είναι σε χάλια ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα τι μπορεί να έχει συμβεί. Πάλι μου είπε ότι δεν είχε απολύτως καμία κόντρα» είπε ο κ.Λύτρας. 

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το ψυχολογικό προφίλ της δράστιδος

Ο ίδιος μιλώντας αργότερα στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Μαζί σου» αποκάλυψε ότι «η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία», σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα». 

Οι αρχές έχουν υποψίες και περιμένουν να συμπληρώσουν το παζλ με τα όσα θα τους αποκαλύψει το άτυχο κορίτσι. Οι αστυνομικοί κάνουν τις τελευταίες μέρες πάντως φύλο και φτερό το κινητό της τηλέφωνο και έχουν εστιάσει στα βίντεο και τις φωτογραφίες που έστελνε και λάμβανε τους τελευταίους μήνες.

Αποκλειστικό Star: Ράκος ο πατέρας της 34χρονης Ιωάννας

Συνολικά έχουν καταθέσει περισσότερα από 14 άτομα, ενώ οι αρχές ερευνούν την προσωπική της ζωή σε βάθος οκτώ ετών με το ενδιαφέρον βέβαια να εστιάζεται σε κοντινά της πρόσωπα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top