Επίθεση με βιτριόλι: Κάμερες κατέγραψαν δύο μαυροντυμένες γυναίκες

«Θα τη θυμηθώ», λέει η 34χρονη

Δύο μαυροντυμένες γυναίκες, που φορούσαν χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο, όπως ακριβώς περιέγραψε η 34χρονη, έχουν καταγράψει οι κάμερες καταστήματος, δίπλα από τα γραφείο, όπου δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι.

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Καλά να πάθεις!»

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η αστυνομία έχει πάρει το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες και το ελέγχουν με μεγάλη προσοχή για να διαπιστώσουν αν κάποια από αυτές τις γυναίκες έχουν σχέση με την φρικτή επίθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι επιτέθηκε η γυναίκα με τα μαύρα στην 34χρονη

Η 34χρονη στην πρώτη της κατάθεση, το μόνο που κατάφερε να πει στους αστυνομικούς ήταν πως μια μαυροντυμένη γυναίκα με χειρουργική μάσκα της είχε στήσει καρτέρι και της πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο και στο σώμα. Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την ώρα της επίθεσης «πάρ’ τα μωρή καλά να πάθεις».

Η 34χρονη μίλησε ξανά στους αστυνομικούς

Η 34χρονη Ιωάννα, που παλεύει με φριχτούς πόνους, νοσηλευόμενη στη μονάδα εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου μίλησε και πάλι στην αστυνομία για τις στιγμές που προηγήθηκαν της επίθεσης. 

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το ψυχολογικό προφίλ της δράστιδος

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η νεαρή γυναίκα φέρεται να ήταν πιο δεκτική στις ερωτήσεις των αστυνομικών και να ξεκίνησε να ανακαλεί στη μνήμη της πληροφορίες που πιθανόν να φανούν χρήσιμες στις αρχές. 

«Τώρα που θυμάμαι, από τις εικόνες τις επίθεσης, μου φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της. προσπαθώ να καταλάβω πού την γνωρίζω. Νομίζω, θα θυμηθώ και θα σας πω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Αγώνας για να σωθεί το μάτι της 34χρονης

Ωστόσο παραμένει σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να καταλάβει πώς κάποιος αισθανόταν τόσο μίσος για εκείνη που να θέλει να τη σημαδέψει για μια ζωή. 

Αισιόδοξα τα νέα για το μάτι της

Ο πατέρας και ο αδελφός της 34χρονης, μίλησαν στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας πως δεν γνωρίζουν η 34χρονη να είχε διαφορές με κάποιον, προσωπικές ή οικονομικές. 

Πατέρας 34χρονης στην Καλλιθέα: «Δεν είχε καμία κόντρα»

Ο αδελφός της είπε πως η κατάσταση του ματιού της είναι καλύτερη και κατά πάσα πιθανότητα έχει σωθεί, ενώ πρόσθεσε πως ξεκίνησε να βλέπει λίγο θολά. 

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα 

«Δεν έχουν υποστεί ζημιά ζωτικά της όργανα, αλλά το δέρμα της και θα χρειαστεί πολύς χρόνος και πολλές επεμβάσεις για να αποκατασταθεί», είπε. 

Στην 34χρονη χορηγείται θεραπεία με οπιούχα φάρμακα για να απαλύνονται οι πόνοι που νιώθει η κοπέλα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top