Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Αγωνία για την 34χρονη

Της επιτέθηκε άλλη γυναίκα καθώς έβγαινε από το ασανσέρ του σπιτιού της

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το πρωί στην Καλλιθέα, όταν μια 34χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, από μία άλλη γυναίκα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η γυναίκα κινδυνεύει να χάσει το μάτι της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βάιου Σύρρου στο μεσημεριανό δελτίο του Star, η κοπέλα κατέβαινε από το σπίτι της και την ώρα που άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ, της επιτέθηκε μια άλλη γυναίκα που φορούσε μάσκα.

Φωτογραφία από το σημείο / INTIME

Η άγνωστη τράπηκε σε φυγή, ενώ κόσμος έτρεξε να βοηθήσει το θύμα που ούρλιαζε από τον πόνο. Στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο Metropolitan, όπου νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα κατά 20%.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της άλλης γυναίκας και ελέγχει τα βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται γύρω από την καφετέρια, όπου σημειώθηκε η επίθεση. 

Το θύμα δεν είναι σε θέση να πει πολλά πράγματα, ωστόσο οι αστυνομικοί εικάζουν ότι πρόκειται για ερωτική αντίζηλο ή για γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα. Οι πληροφορίες λένε πάντως ότι η 34χρονη είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top