Πατέρας 34χρονης στην Καλλιθέα: «Δεν είχε καμία κόντρα»

Βίντεο ντοκουμέντο με την 34χρονη κοπέλα λίγο μετά την επίθεση με βιτριόλι

Νέα στοιχεία προστίθενται στην υπόθεση της άγριας επίθεσης με βιτριόλι σε μία κοπέλα στην Καλλιθέα. Ο πατέρας της μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τόνισε πως η κόρη του δεν είχε κόντρα με κανέναν.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η 34χρονη γυναίκα σε κατάσταση σοκ να βγαίνει από το κτίριο. Ο διευθυντής της την έχει τυλίξει με ένα μαύρο ύφασμα καθώς έχει πετάξει τα ρούχα της, τα οποία κάηκαν από το οξύ. Υποβασταζόμενη τη βάζουν σε αυτοκινήτο για να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. 

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα - Έχασε το μάτι της η 34χρονη

Σύμφωνα με μαρτυρίες, την περίμενε μια μαυροφορεμένη γυναίκα με μαύρη χειρουργική μάσκα, η οποία κρατούσε ένα δοχείο με καυστικό υγρό, με το οποίο την περιέλουσε και εξαφανίστηκε.

«Φώναξε "με κάψανε, καίγομαι, καίγομαι"» είπε η φαρμακοποιός που αντίκρυσε την άτυχη κοπέλα. «Το πρόσωπό της ήταν χάλια, το ένα μάτι πρησμένο. Κάτι γυαλιά ηλίου είχαν λιώσει» συνέχισε.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα φαίνεται ότι ήξερε τι έκανε, καθώς στόχευσε το πρόσωπο της κοπέλας. Σύμφωνα με την αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο η επίθεση να οφείλεται σε προσωπικούς λόγους αντιζηλίας.

Πατέρας 34χρονης: «Δεν είχε καμία κόντρα»

Ο πατέρας της Ιωάννας, ο οποίος μένει στην Αμφιλοχία, δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά του. Με αγωνία περιμένει πάνω απο το τηλέφωνο να μάθει νέα για την υγεία του παιδιού του.

Η σύζυγος και ο γιος του έχουν ξεκινήσει ήδη για την Αθήνα και το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η κοπέλα .Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

«Είμαι σε άθλια κατάσταση. Από τη δουλειά της μας πήραν τηλέφωνο ότι είναι χτυπημένη στο πρόσωπο, τώρα τι άλλο είναι δεν ξέρουμε τίποτα» είπε ο πατέρας της κοπέλας. 

«Δεν είχε καμία κόντρα, κανένα πρόβλημα, τώρα τι σοι άνθρωπος ήταν αυτός και γιατί το έκανε άγνωστο, ας τα βρει η αστυνομία» τόνισε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top