Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Αγώνας για να σωθεί το μάτι της 34χρονης

Ούρλιαζε από τον πόνο – Όσα είπε στην αστυνομία

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου η 34χρονη γυναίκα, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από άγνωστη, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθεά. 

Πατέρας 34χρονης στην Καλλιθέα: «Δεν είχε καμία κόντρα»

Όπως είπε ο διευθυντής των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, Πάρις Μπουλές στον ΑΝΤ1 η άτυχη γυναίκα αιμοδυναμικά είναι σταθερή, ωστόσο ένα 20% του σώματός της έχει υποστεί σοβαρό χημικό έγκαυμα. 

«Η ομάδα των πλαστικών χειρουργών και των οφθαλμιάτρων μας παλεύουν να σώσουν το αριστερό της μάτι και το πτερύγιο του αριστερού της αυτιού που είναι πάρα πολύ δύσκολα. Θα κάνουν κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις σήμερα για να μειωθούν τα οιδήματα. Αυτή η γυναίκα δυστυχώς βίωσε ένα τρομερό, φρικτό σοκ με φρικτούς πόνους», είπε. 

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα - Έχασε το μάτι της η 34χρονη

Ανατριχιαστική είναι μάλιστα και η περιγραφή του όταν έφτασε στα επείγοντα η 34χρονη. 

«Παρέλαβα μια γυναίκα που προσήλθε στο τμήμα τρέχοντας, ουρλιάζοντας, ημίγυμνη σε έξαλλη κατάσταση. Από τους φρικτούς πόνους δεν μπορούσε καν να αρθρώσει λέξη, ήταν τρομερό αυτό που της συνέβη. Όταν τη ρώτησα τι έγινε, το μόνο που ψέλλισε μέσα στους φρικτούς της πόνους ήταν ότι μια γυναίκα με μαύρα της πέταξε καυστικό υγρό», συνέχισε ο γιατρός, ο οποίος διευκρίνισε πως η αποθεραπεία της θα είναι δύσκολη και θα πάρει πολύ χρόνο. 

Τι είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς

Αστυνομικοί είχαν μια ολιγόλεπτη συνάντηση με τη γυναίκα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, ωστόσο όσα τους είπε δεν ήταν αρκετά για να βοηθήσουν σε πρώτη φάση τις έρευνες, καθώς το θύμα βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το μόνο που τους είπε είναι ότι μια γυναίκα με σκούρα ρούχα και μάσκα στο πρόσωπο την αιφνιδίασε, πετάχτηκε μπροστά της την ώρα που πήγαινε στο ασανσέρ με προορισμό το γραφείο της ασφαλιστικής εταιρείας στην οποία εργάζεται και της πέταξε καυστικό υγρό.

Σε ερώτηση αν γνώριζε τη γυναίκα αυτή, η απάντηση ήταν αρνητική, ενώ όπως τους είπε δεν ξέρει κάποιον που να ήθελε να της κάνει κακό. 

Η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της 34χρονης, ώστε να εντοπίσουν το κίνητρο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτή την πράξη.

Εκτιμά πάντως πως η πράξη ήταν προσωπικού χαρακτήρα, εκδικητικής μορφής και ότι δε θα αργήσει η εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αυτόπτες μάρτυρες: «Έκλαιγε και ούρλιαζε από τους πόνους»

Συγκλονιστικές είναι και οι περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων που είδαν ξαφνικά μια γυναίκα τα τρέχει και να ουρλιάζει, φωνάζοντας για βοήθεια. 

«Φώναξε "με κάψανε, καίγομαι, καίγομαι"» είπε η φαρμακοποιός που αντίκρυσε την άτυχη κοπέλα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Το πρόσωπό της ήταν χάλια, το ένα μάτι πρησμένο. Κάτι γυαλιά ηλίου είχαν λιώσει», συνέχισε.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης σε κτίριο στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Εκεί όπου εργάζεται η άτυχη 34χρονη.

Τα πρώτα στοιχεία από τα βίντεο και οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων δείχνουν ως δράστη της επίθεσης μια άλλη γυναίκα, η οποία πλησίασε την 34χρονη φορώντας μάσκα. Της πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η μαυροφορεμένη δράστης φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι στην 34χρονη έξω από το ασανσέρ του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το οπτικό υλικό από τις κάμερες του κτιρίου όπου έγινε η επίθεση, όπου εκτιμάται ότι έχει καταγραφεί η είσοδος και η έξοδος της δράστιδος αν και δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι διαφωτιστικά.

Η 34χρονη είχε λάβει μέρος σε τηλεπαιχνίδι

Η άτυχη γυναίκα τον Ιανουάριο του 2019 είχε λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι Deal, ως παίκτρια από την Αιτωλοακαρνανία. Τότε είχε πει πως έχει εργαστεί στον τομέα των λογιστικών εταιρειών τροφίμων και πως της άρεσε ο χορός. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top