Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι επιτέθηκε η γυναίκα με τα μαύρα στην 34χρονη

Πώς κατάφερε να διαφύγει από τον τόπο της επίθεσης

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα από το εσωτερικό της πολυκατοικίας, όπου δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι η 34χρονη στην Καλλιθέα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το ψυχολογικό προφίλ της δράστριας

Όπως είπε ο ρεπόρτερ της εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», Γιώργος Σόμπολος, η κοπέλα στις 09:30 το πρωί μπήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζονται τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας στην οποία εργάζεται. Σταμάτησε στο ασανσέρ και ξαφνικά από το υπόγειο εμφανίστηκε μια μαυροντυμένη γυναίκα με μάσκα στο πρόσωπο η οποία της έριξε καυστικό υγρό. 

Τα ίχνη από το βιτριόλι υπάρχουν παντού στον χώρο. Στον τοίχο, στην πόρτα του ασανσέρ, ενώ το μάρμαρο στο πάτωμα έχει κυριολεκτικά καταστραφεί από το καυστικό υγρό. Τα σημάδια αυτά δείχνουν το μένος της δράστιδος απέναντι στο θύμα. Η ποσότητα του υγρού που έριξε στην 34χρονη ήταν πολύ μεγάλη και δείχνει ότι της είχε στήσει καρτέρι και ήθελε να της κάνει κακό. 

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Αγώνας για να σωθεί το μάτι της 34χρονης

Μετά την επίθεση το θύμα άρχισε να ουρλιάζει από το σοκ και τον πόνο. Βγήκε έξω, πήγε στο κοντινό φαρμακείο, όπου της είπαν ότι πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Τα ρούχα της είχαν λιώσει και ήταν μόνο με τα εσώρουχά της.

Κάποιοι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τη βοήθησαν, την τύλιξαν με μια πετσέτα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να την παραλάβει. 

Πώς έφυγε η δράστης

Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και σύμφωνα με τον άνθρωπο που πρώτος τη βοήθησε μετά την επίθεση, κάποιοι υπάλληλοί του είπαν πως είδαν μια άλλη γυναίκα να βγαίνει από την είσοδο και να εξαφανίστηκε. 

Πατέρας 34χρονης στην Καλλιθέα: «Δεν είχε καμία κόντρα»

Το πιθανότερο είναι η γυναίκα αυτή, να ήταν η δράστις, η οποία εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση και τον πανικό που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή, καθώς όλοι είχαν πέσει πάνω από την 34χρονη και κατάφερε να διαφύγει. Άλλωστε δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φύγει από τον τόπο της επίθεσης. Ή θα πήγαινε στο υπόγειο με κίνδυνο να την πιάσει η αστυνομία, ή θα έβγαινε από την είσοδο της πολυκατοικίας. 

Τι εξετάζει η αστυνομία

Τα πρώτα λόγια της 34χρονης πάντως στους αστυνομικούς ήταν ότι μια γυναίκα με μαύρα ρούχα και μάλλον ξανθά μαλλιά της επιτέθηκε και πως δεν ήξερε ποια ήταν. 

Οι γονείς της μάλιστα είπαν πως η κόρη τους δεν είχε καμία διαφορά με κανέναν, δεν είχε δεχθεί απειλές και δεν ένιωθε πως κινδυνεύει, κάνοντας λόγο για λάθος από την πλευρά της δράστριας. 

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα 

Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, προσανατολιζόμενη περισσότερο σε αυτό της αντιζηλίας και αντεκδίκησης για προσωπικούς λόγους. Αφήνουν τέλος ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν να κάνουν με μια μανιακή, αλλά σε αυτό το σενάριο δίνουν απειροελάχιστες πιθανότητες. 

Γιατρός: «Πιθανόν να μη χάσει το μάτι της»

Τέλος η οφθαλμίατρος που ανέλαβε την 34χρονη γυναίκα είπε στους δημοσιογράφους πως σήμερα η κατάστασή της ήταν καλύτερη από χθες. 

Πρόσθεσε ότι έδωσαν μάχη για να σώσουν το αριστερό της μάτι και πως η ίδια εκτιμά ότι είναι πολύ πιθανόν να μη χάσει τελικά την όρασή της. Η 34χρονη μεταφέρθηκε σήμερα σε δημόσιο νοσοκομείο με εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων. 

Δείτε όλη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top