Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το ψυχολογικό προφίλ της δράστιδος

Προμελετημένο το έγκλημα

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τη μαυροφορέμενη γυναίκα, η οποία φέρεται να εκτόξευσε το βιτριόλι στην 34χρονη. Μαρτυρίες κάνουν λόγο για ένα άτομο με σκούρα μαλλιά και ματιά που φορούσε μαύρη υφασμάτινη μάσκα και μαύρα ρούχα. Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ανέλυσε το προφίλ της.

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Αγώνας για να σωθεί το μάτι της 34χρονης

«Εάν δεν υπάρχει αρρώστια, τότε είναι μια γυναίκα ιδιαίτερα θιγμένη εντός και εκτός εισαγωγικών ανταγωνιστική και ιδιαίτερα εκδικητική. Πιθανώς να ειναι μια γυναίκα γεμάτη ζηλοτυπία που δε μπορεί να τα ελέγξει», αναφέρει ο κ. Σούρας.

«Εκτός του ότι είναι σχεδιασμένο περνάει και από κάποια στάδια επεξεργασίας του εγκεφάλου», πρόσθεσε και συνέχισε:

Πατέρας 34χρονης στην Καλλιθέα: «Δεν είχε καμία κόντρα»

Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε καυστικό υγρό για να χτυπήσει τη νεαρή δεν ειναι τυχαίο. Η κίνηση πέρα από προμελετημένη, δείχνει να έχει και ψυχολογικές προεκτάσεις. «Η χρήση του οξέος σα χρήση και σαν οξύ, συμβολίζει την καταστροφή. Δηλαδή θα σου καταστρέψω αυτό το οποίο πουλάς. Τι πουλάς; Πρόσωπο. Θα στο ρίξω επάνω. Τι πουλάς; Σώμα. Θα στο ρίξω επάνω», πρόσθεσε ο ψυχίατρος.

Η κυρία Αργυρίου υπογράμμισε πως είναι επίσης σοκαριστικό το αποτέλεσμα που έφερε η επίθεση αυτή, καθώς το θύμα κινδυνεύει να χάσει την όρασή του από το ένα της μάτι, ενώ έχει αλλοιωθεί η όψη του από τα εγκαύματα. 

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον γιατρό που ανέλαβε την 34χρονη, οι πλαστικοί χειρουργοί και οι οφθαλμίατροι του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται δίνουν μάχη για το αριστερό της μάτι και το πτερύγιο του αριστερού της αυτιού, χαρακτηρίζοντας την κατάστασή της πολύ δύσκολη.  Όπως είπε μάλιστα η αποθεραπεία της 34χρονης θα είναι δύσκολη, επίπονη και θα διαρκέσει πολύ καιρό. 

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα - Έχασε το μάτι της η 34χρονη

Η άτυχη γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, είπε στους αστυνομικούς πως μια γυναίκα με μαύρα εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της και της πέταξε το καυστικό υγρό. Μέσα στο σοκ της είπε ότι δεν τη γνώριζε και πως δε γνωρίζει κάποιον που να θέλει να της κάνει κακό. 

Το προφίλ της 34χρονης

Η άγρια επίθεση έχει αφήσει συντετριμμένους τους οικείους της νεαρής Ιωάννας, που κάνουν λόγο για μια κοπέλα γεμάτη όρεξη για ζωή, η οποία μάλιστα είχε συμμετάσχει και σε γνωστά τηλεπαιχνίδια. 

Όπως φαίνεται από τα προσωπικά της προφίλ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, η νεαρή Ιωάννα στο απολάμβανε τη ζωή με ταξίδια στο εξωτερικό, βόλτες με φίλους και νυχτερινή διασκέδαση. Ένα άτομο που όπως φαίνεται αγαπούσε και χαιρόταν τη ζωή. 

Μάλιστα, η 34χρονη είχε λάβει μέρος και σε γνωστά τηλεπαιχνίδια, όπως τα «Guess my age» και στο  «Deal», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας την είχε αποθεώσει.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top