Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα ανησυχεί για την πορεία των εγκαυμάτων της»

Αποκλειστικά στο Star η γιατρός της 34χρονης, κα Μαρία Καλοφώνου

Η 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πριν λίγες ημέρες και δίνει μάχη για να θυμηθεί λεπτομέρειες από τη στιγμή του μοιραίου σκηνικού που την στιγμάτισε ειναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έχει μάθει ότι την περιμένει ένας Γολγοθάς από χειρουργεία. Η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου ποια ειναι η αγωνία του κοριτσιού. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Τι μου είπε η Ιωάννα για τη μαυροφορεμένη γυναίκα»

Όπως λέει η κ. Καλοφώνου, διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, η 34χρονη Ιωάννα ανησυχεί ιδιαίτερα για την πορεία των εγκαυμάτων που προκλήθηκαν από το βιτριόλι.

Επίθεση με βιτριόλι: Επί πέντε μέρες γυναίκα κινούταν ύποπτα στην περιοχή

«Έχουμε κρατήσει τις ερωτήσεις στις πολύ πρακτικές, όπως πότε θα βγουν οι γάζες, τι θα κάνουμε μετά,ποια είναι η πορεία. Προφανώς και ανησυχεί για την πορεία, είναι ανθρώπινο και κατανοητό και προφανώς και εμείς δε μπορούμε να της πούμε πράγματα που ειναι ψέματα. Δε μπορούμε να της πούμε πώς θα είναι όπως ήταν πριν, το έχει καταλάβει, απλά δε χρειάζεται αυτή τη στιγμή να της το επαναλαμβάνουμε. Η ψυχολογία της είναι ιδιαίτερη, γιατί αυτό που της έχει συμβεί είναι απερίγραπτο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Καλοφώνου. 

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα για την επίθεση με οξύ στην 34χρονη Ιωάννα

«Τα εγκαύματά της ειναι βαθιά στο πρόσωπο» 

Αυτό που φαίνεται να προβληματίζει περισσότερο τη γιατρό της Ιωάννας είναι τα βαθιά εγκαύματα που φέρει. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Σακάτεψε το κορίτσι μας, πρέπει να τιμωρηθεί»

«Με προβληματίζει ότι έχει ένα βαθύ έγκαυμα. Ως προς το βήματα που έχουμε να κάνουμε είναι ξεκάθαρα. Θα προτιμούσα να ήταν πιο επιφανειακά. Στην αρχή πονούσε πολύ, τώρα είναι πολύ καλύτερα. Είναι ένα έγκαυμα εκτεταμένο, μεγάλο και κάθε έγκαυμα, όσο νοσηλεύεται είμαστε ανήσυχοι», τόνισε. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Βαθιά τα εγκαύματα της 34χρονης, έχει πολύ δρόμο»

«Το πρώτο χειρουργείο της Ιωάννας δεν είχε επιπλοκές» 

Η Ιωάννα υπεβλήθη στο πρώτο χειρουργείο στο πρόσωπο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να χειρουργηθεί στο σώμα, καθώς και εκεί έχει υποστεί σοβαρές βλάβες Ωστόσο η κατάσταση της υγείας της φαίνεται να είναι καλή.

«Πηγαίνει καλά, είναι αυτό που λέμε εμείς ομαλή μετεγχειρητική περίοδος, δηλαδή έχει πάει καλά το χειρουργείο της έχει πάει καλά το τραύμα της. Δεν έχουμε επιπλοκές, φυσικά το πρόβλημα παραμένει στο μεγαλείο του», υπογράμμισε η κ. Καλοφώνου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top