Επίθεση με βιτριόλι: Επί πέντε μέρες γυναίκα κινούταν ύποπτα στην περιοχή

Πρώην αστυνομικός την παρατήρησε να παρακολουθεί την εργασία της 34χρονης

Μία ακόμα μαρτυρία έρχεται να δώσει ένα ακόμα στοιχείο που πιθανόν να διευκολύνει τις έρευνες των αστυνομικών στον εντοπισμό της μαυροντυμένης γυναίκας, η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι σε 34χρονη στην Καλλιθέα. 

Βιτριόλι: Σοβαρές οι βλάβες στο μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της Ιωάννας

Πρώην αστυνομικός, ο οποίος συχνάζει σε καφέ δίπλα από τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας, όπου εργαζόταν το θύμα, αποκάλυψε στον Alpha ότι είχε παρατηρήσει πως μια γυναίκα πηγαινοερχόταν στην περιοχή για πέντε μέρες και κινούταν ύποπτα, καθώς έμοιαζε ότι επεξεργαζόταν τον χώρο. 

Αποκλειστικό Star: Το μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Μία ακόμα μάρτυρας, εργαζόμενη σε διπλανή καφετέρια, είπε πως βρήκαν μια μάσκα κι ένα γάντι χωμένα μέσα σε έναν θάμνο. Ειδοποίησαν την αστυνομία, όμως οι αξιωματικοί τους είπαν πως είχαν περάσει αρκετές μέρες και τα όποια στοιχεία είχαν αλλοιωθεί. 

Φαίνεται μάλιστα πως η μυστηριώδης, μαυροντυμένη γυναίκα που σημάδεψε για πάντα τη ζωή της 34χρονης είχε σχεδιάσει την επίθεση με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μπορέσει να διαφύγει, χωρίς να γίνει αντιληπτή. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Ο δικηγόρος της 34χρονης, Α. Λύτρας, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 διευκρίνισε πως η πελάτης του δεν υπέδειξε στην αστυνομία κάποια συνάδελφό της, με την οποία φέρεται να είχε μια προστριβή, αλλά αυτό που είπε στους αστυνομικούς είναι πως πιθανόν η επίθεση να σχετίζεται με την εργασία της και όχι με την προσωπική της ζωή, καθώς δεν υπήρχε κάτι που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο. 

Επίθεση βιτριόλι: «Η δράστις επιτηρούσε τον χώρο - Μπορεί να υπάρχει υλικό»

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και παίρνει καταθέσεις από το συγγενικό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος. Η 34χρονη αναμένεται να καταθέσει εκ νέου στην αστυνομία σήμερα, αν και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και υποφέρει από αφόρητους πόνους, λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων που έχει στο πρόσωπο και στο σώμα της. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Με κοίταξε στα μάτια πριν μου πετάξει το υγρό»

Η ποσότητα από το βιτριόλι που της έριξε η δράστις ήταν μεγάλη. Η 34χρονη έχει υποστεί σοβαρές βλάβες στο μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της. Έχουν αλλοιωθεί η μύτη και το αριστερό της αυτί, ενώ έχει υποστεί βλάβες στον τράχηλο, στα χέρια, το στήθος και σε μεγάλο μέρος του κορμού της.

«Ήταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ, όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να  δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι. Όλα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φρικτά δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω», κατέθεσε αρχικά το θύμα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Ιστορίες που συγκλόνισαν την ελληνική κοινωνία

Ο ψυχίατρος, Δ. Σούρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR τόνισε πως η δράστις δεν έχει μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το ψυχολογικό προφίλ της δράστιδος

Όπως είπε, είναι ικανοποιήμενη γιατί κατέστρεψε το πρόσωπο, το σώμα και πιθανώς να αφήσει ανάπηρη μια κοπέλα, την οποία ήθελε να εκδικηθεί. Μπορεί μάλιστα η ίδια να πιστεύει ότι δε θα συλληφθεί ποτέ. Το γεγονός μάλιστα ότι δεν παραδίνεται στην αστυνομία, δείχνει πως δεν έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε. 

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Αγώνας για να σωθεί το μάτι της 34χρονης

Η 34χρονη θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε δεύτερο χειρουργείο.Η ίδια γνωρίζει την σκληρή πραγματικότητα και εκτός από την οικογένειά της, στηριζεται αυτη τη στιγμή και από ομάδα ψυχολόγων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top