Βιτριόλι: Σοβαρές οι βλάβες στο μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της Ιωάννας

Σούρας: «Η δράστις δεν έχει μετανιώσει για την πράξη της»

Νέα στοιχεία έχει στα χέρια της η αστυνομία για την επίθεση με βιτριόλι  στην άτυχη 34χρονη. Σε συνδυασμό και με την κατάθεση του κοριτσιού θα αποκαλύψουν πού είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα που της επιτέθηκε. 

Αποκλειστικό Star: Το μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Η Ιωάννα προετοιμάζεται για το δεύτερο χειρουργείο, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να καταλάβει ποια ήταν η γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή μέσα σε 53 δευτερόλεπτα.

Η ποσότητα από το βιτριόλι που της έριξε ήταν μεγάλη. Η Ιωάννα έχει υποστεί σοβαρές βλάβες στο μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της. Έχουν αλλοιωθεί η μύτη και το αριστερό της αυτί. Έχει υποστεί βλάβες στον τράχηλο, τα χέρια, το στήθος και σε μεγάλο μέρος του κορμού της.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της μαυροφορεμένης γυναίκας

«Είμαι ευχαριστημένη που η κοπέλα δεν έχει εισπνεύσει ή δεν έχει καταπιεί οξύ γιατί τότε θα ήμασταν εντελώς σε άλλο επίπεδο»
Τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς

Η Ιωάννα μετά τους πρώτους φρικτούς πόνους κατάφερε να αποκαλύψει λίγα αλλά σημαντικά στοιχεία για τη γυναίκα που της επιτέθηκε.
«Ήταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ, όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι. Όλα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φρικτά, δε θυμάμαι τίποτα παραπάνω» είπε η Μαρία Καλοφώνου, γιατρός της Ιωάννας.

Επίθεση βιτριόλι: «Η δράστις επιτηρούσε τον χώρο - Μπορεί να υπάρχει υλικό»

Η δράστις σύμφωνα με τις αρχές παρακολουθούσε το σημείο όπου έκανε την επίθεση. Κάτοικοι της περιοχής είχαν δει μια γυναίκα να εποπτεύει τον χώρο. Φορούσε μάλιστα και καπέλο.

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα βγήκε από την πολυκατοικία πριν την Ιωάννα. Έριξε το βιτριόλι και πρόλαβε να βγει πρώτη. 

«Η δράστις δεν έχει μετανιώσει για την πράξη της»

Η δράστις δεν έχει μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη της. Σύμφωνα με τους ειδικούς  ήθελε να καταστρέψει το όμορφο κορίτσι και τα κατάφερε.

«Ότι δεν παραδίνεται η δράστις, δείχνει ότι δεν έχει μετανιώσει για την πράξη της. Είναι ικανοποιημένη γιατί αυτό ήθελε και αυτό έπραξε. Μάλιστα, μπορεί να πιστεύει ότι θα μείνει άπιαστη και ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανείς ποιος/α είναι» υποστήριξε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Το μυστικό κρύβεται στην Ιωάννα

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από το στενό επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης Ιωάννας.
Το επόμενο βήμα είναι να γίνει άρση των επικοινωνιών της κοπέλας. Ο γρίφος λένε θα λυθεί. Όμως θα συμβεί πιο γρήγορα, αν θυμηθεί κάποιο στοιχείο η Ιωάννα και το αποκαλύψει στις αρχές. 

Τις επόμενες μέρες η 34χρονη κοπέλα θα υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργείο. Η ίδια γνωρίζει τη σκληρή πραγματικότητα και εκτός από την οικογένεια της στηρίζεται και από ομάδα ψυχολόγων.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top