Επίθεση με βιτριόλι: «Σακάτεψε το κορίτσι μας, πρέπει να τιμωρηθεί»

Στο χωριό, όπου μεγάλωσε η 34χρονη

Στο Λουτρό Αμφιλοχίας, το μέρος, όπου μεγάλωσε η 34χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα βρέθηκε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και συνομίλησε με συγγενείς και γνωστούς της όμορφης γυναίκας. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Βαθιά τα εγκαύματα της 34χρονης, έχει πολύ δρόμο»

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την επίθεση που δέχθηκε το δικό τους κορίτσι, για το οποίο μόνο καλά λόγια έχουν να πουν. 

«Να μη συμβεί τίποτα τέτοιο σε κανέναν, δεν τον εύχομαι ούτε στον εχθρό μου που δεν έχω», είπε σοκαρισμένος ο αδελφός του πατέρα της άτυχης κοπέλας. 

Βιτριόλι: Σοβαρές οι βλάβες στο μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της Ιωάννας

Όλοι μιλούν για έγκλημα και αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πώς κάποιος θα έκανε τέτοιο κακό σε κάποιον άλλον άνθρωπο. 

«Όλοι στο χωριό κλαίνε. Είναι μια πάρα πολύ καλή οικογένεια. Οι άνθρωποι σπούδασαν τα παιδιά τους. Το κορίτσι δούλευε σε δύο δουλειές και να το καταντήσουν σε αυτή την κατάσταση;», ανέφερε γειτόνισσα της οικογένειας. 

Επίθεση με βιτριόλι: Επί πέντε μέρες γυναίκα κινούταν ύποπτα στην περιοχή

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Η κόρη μου δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Δε μας είχε πει ότι κάτι τη στενοχωρούσε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό», είπε ο πατέρας της 34χρονης. 

Το σοκ για την οικογένεια της κοπέλας είναι μεγάλο. Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. 

Αποκλειστικό Star: Το μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

«Λέγαμε αποκλείεται στο δικό μας το παιδί να έχει γίνει αυτό το πράγμα. Είναι απάνθρωπο, όσο και να μισείς τον άλλον δεν το κάνεις αυτό το πράγμα. Της κατέστρεψε τη ζωή», είπε η θεία της και συνέχισε:

«Ήταν η χαρά της ζωής, το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Σπούδασε, δούλευε σκληρά σε δύο δουλειές, ήταν ένα πολύ άξιο και εργατικό παιδί. Δεν της άξιζε αυτό που έγινε. Δεν ξέρω τι να πω, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν αυτό το κακό. Είναι ο μεγαλύτερος θάνατος γι’ αυτό το παιδί. Έχει Γολγοθά μπροστά της κι εκείνη και η οικογένειά της. Τη σακάτεψε. Ελπίσω να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top