Επίθεση με βιτριόλι: «Βαθιά τα εγκαύματα της 34χρονης, έχει πολύ δρόμο»

Τι είπε η πλαστική χειρουργός που έχει αναλάβει την 34χρονη

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Παρασκευή η 34χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από άγνωστη, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα. 

Βιτριόλι: Σοβαρές οι βλάβες στο μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της Ιωάννας

Η διευθύντρια της μονάδας εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, Μαρία Καλοφώνου, που χειρούργησε την άτυχη κοπέλα, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τόνισε πως τα εγκαύματά της είναι πολύ βαθιά και η αποκατάστασή τους δύσκολη. 

Η πρώτη επέμβαση πήγε καλά, αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες πιθανόν εφ’ όρου ζωής. 

Επίθεση με βιτριόλι: Επί πέντε μέρες γυναίκα κινούταν ύποπτα στην περιοχή

«Ελπίζουμε για το καλύτερο. Από το χημικό έγκαυμα έχει καεί όλο το πάχος του δέρματος και προσπαθούμε να το αποκαταστήσουμε. Είναι δύσκολη η αποθεραπεία και η ασθενής έχει πολύ δρόμο μπροστά της», είπε η κ. Καλοφώνου. 

Στο πλευρό της βρίσκεται ομάδα ψυχολόγων που τη στηρίζει, ενώ εκείνοι θα αποφασίσουν αν θα δει τον εαυτό της στον καθρέφτη και πότε. 

Λύτρας: «Πιθανή η δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 34χρονης, Α. Λύτρας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή σημείωσε πως η ποσότητα καυστικού υγρού που έριξε η μαυροντυμένη γυναίκα στην πελάτη του, ήταν τόσο μεγάλη που θα μπορούσε και να τη σκοτώσει. 

Βιτριόλι: Σοβαρές οι βλάβες στο μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της Ιωάννας

«Εκτιμώ πως η τελική δίωξη που θα ασκηθεί θα είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο», είπε. 

Σημείωσε πως οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και διευκρίνισε πως η 34χρονη δεν έχει υποδείξει στην αστυνομία κάποιον που να θεωρεί η ίδια ύποπτο για την υπόθεση. Αυτό που τους έχει πει είναι ότι πιθανόν να προέρχεται από τον εργασιακό της χώρο, καθώς η γυναίκα φαίνεται ότι γνώριζε πολύ καλά τον χώρο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας, όπου εργάζεται. 

Αποκλειστικό Star: Το μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Πάντως δεν έχει πει πολλά πράγματα στους αστυνομικούς και αυτό γιατί βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ και υποφέρει από φρικτούς πόνους. 
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό της δράστιδος. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top