Τι έδειξαν τα αποτελέσματα για την επίθεση με οξύ στην 34χρονη Ιωάννα

Ερευνάται από πού το προμηθεύτηκε η δράστις - Δεν πωλείται στο εμπόριο

Bιτριόλι (θειικό οξύ) έδειξαν τα αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους, ότι ήταν το καυστικό υγρό με το οποίο έγινε η επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα, το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε την επίθεση, μάλλον από μαυροφορεμένη γυναίκα που φορούσε μάσκα και γάντια, τη στιγμή που περίμενε το ασανσέρ στο κτίριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα.

Επίθεση με βιτριόλι: «Βαθιά τα εγκαύματα της 34χρονης, έχει πολύ δρόμο»

Όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, οι έρευνες της ΕΛΑΣ στρέφονται αυτή την ώρα στο πώς μπόρεσε η δράστιδα να προμηθετεί αυτή την καυστική ουσία, η οποία δεν πωλείται στο εμπόριο. «Ερευνούμε πλέον πώς και από πού μπόρεσε να προμηθευτεί το βιτριόλι. Είναι ένα σημείο που μπορεί να “ ρίξει φως” στην υπόθεση”», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Βιτριόλι: Σοβαρές οι βλάβες στο μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της Ιωάννας

Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά αν υπάρχει και άλλο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, που τυχόν έχουν καταγράψει την άγνωστη.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση, θα περιμένουν μερικές ημέρες ώστε να συνέλθει η άτυχη γυναίκα και μετά θα συνομιλήσουν και πάλι μαζί της. Εκτιμούν ότι, όταν βελτιωθεί η κατάστασή της και ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ίσως, μπορέσει να θυμηθεί περισσότερα και να δώσει κάποια στοιχεία που πιθανόν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυφορεμένης δράστιδας, που αφού κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια την 34χρονη, όπως είπε σε αστυνομικούς το θύμα, της έριξε το βιτριόλι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top