Επίθεση με βιτριόλι: Φίλη της 34χρονης μίλησε μαζί της λίγο πριν το κακό

«Δεν μπορούμε να διανοηθούμε αυτό που έχει συμβεί»

Λίγο πριν δεχθεί την επίθεση με βιτριόλι, η 34χρονη Ιωάννα επικοινωνούσε με μια πολύ καλή της φίλη, χωρίς να υποπτεύεται το κακό που θα συνέβαινε λίγα λεπτά αργότερα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζουν την μαυροντυμένη γυναίκα οι αρχές

Η φίλη της κοπέλας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δήλωσε συγκλονισμένη με όσα έχουν συμβεί. 

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε αυτό που έχει συμβεί. Ανθρώπου νους δηλαδή δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που έγινε. Λίγο πριν την επίθεση της μίλησα. Ήταν καλά και δεν υπήρχε τίποτα που να προμήνυε κάτι κακό», είπε η κοπέλα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει»

Όπως είπε, η Ιωάννα δεν της είχε πει ότι φοβάται ή ότι δέχεται απειλές, αντίθετα η ίδια τόνισε πως είναι ένα πολύ γλυκό και δοτικό κορίτσι που δεν είχε διαφορές με κανέναν. 

«Ό,τι και να πούμε τα λόγια περισσεύουν, τα ερωτήματα που μας απασχολούν είναι πολλά, κυρίως όμως με προβληματίζει προσωπικά πόσο εύκολο είναι να βρει κάποιος αυτό το υγρό, το οποίο μπορεί να γίνει φονικό όπλο σε λάθος χέρια», είπε. 

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα για την επίθεση με οξύ στην 34χρονη Ιωάννα

Η κοπέλα όπως είπε δεν έχει καταφέρει να πάει να δει τη φίλη της, αλλά θα το κάνει σύντομα, ενώ ευχήθηκε σε εκείνη και στην οικογένειά της κουράγιο και δύναμη για να αντέξουν τη δοκιμασία. 

Δείτε όλη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top