Επίθεση με βιτριόλι: «Θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει»

Σοκάρει η γιατρός που χειρούργησε την 34χρονη Ιωάννα

Οι μέρες περνούν βασανιστικά για την 34χρονη Ιωάννα, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από μια άγνωστη γυναίκα την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Τι μου είπε η Ιωάννα για τη μαυροφορεμένη γυναίκα»

Όπως είπε η διευθύντρια της μονάδας Πλαστικής Χειρουργικής Μονάδας Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, Μ. Καλοφώνου, η μετεγχειρητική της πορεία μετά το χειρουργείο της Παρασκευής είναι καλή, ωστόσο είναι ένας άνθρωπος που έχει υποστεί ένα τεράστιο πλήγμα. 

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα για την επίθεση με οξύ στην 34χρονη Ιωάννα

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κ. Καλοφώνου αποκάλυψε επίσης πως η Ιωάννα έχει ζητήσει από τους γιατρούς της να της πουν πώς είναι το πρόσωπό της και πώς θα γίνει μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

«Πρέπει κι εμείς να της πούμε πράγματα που δεν είναι ψέματα και σιγά σιγά να την προσαρμόσουμε στην ιδέα πως έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Έχει υποστεί ολικού πάχους εγκαύματα και η κατάστασή της είναι πάρα πολύ δύσκολή», είπε η γιατρός.

Επίθεση με βιτριόλι: «Σακάτεψε το κορίτσι μας, πρέπει να τιμωρηθεί»

Όσον αφορά στο θέμα με την όρασή της, η κ. Καλοφώνου σημείωσε πως το αριστερό της μάτι έχει καεί, αλλά η ίδια και οι συνάδελφοί της είναι λίγο πιο αισιόδοξοι από την πρώτη εκτίμηση, ότι δηλαδή θα χάσει την όρασή της. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Βαθιά τα εγκαύματα της 34χρονης, έχει πολύ δρόμο»

Αποκάλυψε τέλος πως η γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει, καθώς της έριξε μεγάλο μέρος του καυστικού υγρού κοντά στο στόμα και θα μπορούσε να το είχε καταπιεί, με τις συνέπειες να είναι θανατηφόρες. 

Επίθεση με βιτριόλι: Επί πέντε μέρες γυναίκα κινούταν ύποπτα στην περιοχή

«Ευτυχώς δεν έχει καταπιεί το καυστικό υγρό, δεν έχει καεί μέσα στο στόμα και στη μύτη γιατί αυτό θα μπορούσε να τη σκοτώσει», είπε. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top