Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζουν την μαυροντυμένη γυναίκα οι αρχές

Κάμερα ασφαλείας την κατέγραψε λίγο πριν την επίθεση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον μιας 34χρονης γυναίκας στην Καλλιθέα. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αρχές βρίσκονται πλέον κοντά στη μαυροντυμένη γυναίκα που έστησε καρτέρι στην Ιωάννα και τη σημάδεψε για μια ζωή. 

Όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη δράστιδα λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, να κατεβαίνει από όχημα και να κατευθύνεται προς την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας, όπου εργαζόταν το θύμα.

Επίθεση με βιτριόλι: «Τι μου είπε η Ιωάννα για τη μαυροφορεμένη γυναίκα»

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν υπάρχει εικόνα της όταν βγαίνει από την πολυκατοικία και η εικόνα της από την άφιξή της δεν είναι τόσο καθαρή, ώστε οι αστυνομικοί να έχουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, καθώς φορούσε μάσκα και σκούφο. 

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα για την επίθεση με οξύ στην 34χρονη Ιωάννα

Ωστόσο οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες ελπίζουν ότι με την κατάλληλη επεξεργασία θα μπορέσουν να ανασυνθέσουν το πρόσωπο της μυστηριώδους γυναίκας και να φτάσουν στα ίχνη της. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Σακάτεψε το κορίτσι μας, πρέπει να τιμωρηθεί»

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι αρχές ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος της γυναίκας, προσπαθούν να βρουν από πού ξεκίνησε αλλά και το σπίτι που μένει, καθώς, σύμφωνα με τις πηγές του καναλιού, φαίνεται να έχει κάνει σημαντικά λάθη και τόσο στη διαδρομή που ακολούθησε όσο και κατά την επίθεση στην 34χρονη, λάθη που η Αστυνομία φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί για να βρει την άκρη του νήματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top