Επίθεση με βιτριόλι: Οι τρεις γυναίκες που ερεύνησε η αστυνομία

Αναζητώντας αγωνιωδώς το κίνητρο της δράστριας

Οι υποψίες για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα έπεσαν από την αρχή σε συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένα σε γυναίκες.

Επίθεση με βιτριόλι: Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς η 34χρονη Ιωάννα

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για τρεις γυναίκες, όλες νεαρής ηλικίας. Οι δυο ειναι από το επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, αλλά δεν ειναι συνάδελφοί της, ενώ η τρίτη γυναίκα είναι από το στενό περιβάλλον του κοριτσιού. 

Επίθεση με βιτριόλι: Φίλη της 34χρονης μίλησε μαζί της λίγο πριν το κακό

Και οι τρεις γυναίκες, όμως, είχαν άλλοθι την ημέρα της επίθεσης στην Καλλιθέα, ενώ η μια έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά, κανείς δε βγαίνει από το κάδρο των ερευνών, ακόμα και αν έχει ελεγχθεί.

Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζουν την μαυροντυμένη γυναίκα οι αρχές

Αναζητώντας το κίνητρο της επίθεσης

Οι αστυνομικοί ψάχνουν και το κίνητρο της επίθεσης με το βιτριόλι στην Ιωάννα, καθώς αυτό ενδέχεται να δείξει και την ταυτότητα της μαυροφορέμενης, αδύνατης γυναίκας, όπως την περιέγραψε το κορίτσι. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει»

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της Ιωάννας και αν κριθεί αναγκαίο θα ζητηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η αστυνομία πάντως δε βαδίζει στα τυφλά, αλλά συλλέγει στοιχεία, τα αξιοποιεί αναλόγως και υπάρχει η πεποίθηση ότι η λύση στο γρίφο θα δοθεί σύντομα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top