Επίθεση βιτριόλι: «Θέλω να βρεθεί γρήγορα η δράστις»

Τι λέει στο star.gr o δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας

Ακούστε εδώ τι είπε ο δικηγόρος της 34χρονης για την υπόθεση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της «γυναίκας με τα μαύρα» που επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον μιας 34χρονης στην Καλλιθέα. Το star.gr επικοινώνησε με το δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση της πελάτισσάς του, καθώς και για την πορεία των ερευνών.  

«Θέλω να βρεθεί γρήγορα η δράστις του εγκλήματος». Αυτή είναι η επιθύμια της 34χρονης όπως μας τη μετέφερε ο γνωστός ποινικολόγος. Όπως πρόσθεσε, η κοπέλα επιμένει στα όσα του είπε από την πρώτη στιγμή ότι δεν γνωρίζει την ταυτότητά της δράστιδας, ενώ θεωρεί πως δεν έχει να προσθέσει κάτι περισσότερο.  «Έχει δώσει την περιγραφή που θυμάται, έχει πει πώς έγινε το περιστατικό», είπε χαρακτηριστικά. 

«Οι αρχές έχουν εξετάσει μέχρι τώρα περίπου 25 άτομα από το οικογενειακό, επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον της κοπέλας και θέλω να πιστεύω ότι αργά η γρήγορα θα αποκαλυφθεί τι έχει γίνει», είπε ο κ. Λύτρας. Όπως πρόσθεσε η αστυνομία προσπαθεί να βρει κι άλλο υλικό και από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να έχει πλάνα που να δείχνουν το οτιδήποτε.

Επίθεση βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη μαυροντυμένη γυναίκα

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, η πελάτισσά του βρίσκεται σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση μετά και τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
«Προφανώς έχει αντιληφθεί το μέγεθος της βλάβης και η ίδια. Καθώς θα ακολουθήσουν πολλές επεμβάσεις, η ψυχολογία της δεν είναι καλή», είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψη Star: Έτσι είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα με το βιτριόλι

Σε σχέση με το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος για την υπόθεση, ο δικηγόρος της 34χρονης ανέφερε ότι ο κόσμος είναι στο πλευρό της κοπέλας, γεγονός που φαίνεται τόσο από τα μηνύματα που λαμβάνει ο ίδιος, όσο και η οικογένειά της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top