Επίθεση βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη μαυροντυμένη γυναίκα

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα ρίξει φως στην υπόθεση

Σημαντική πρόοδος έχει σημειώσει η αστυνομία στις έρευνες για τον εντοπισμό της μαυροντυμένης γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον μιας 34χρονης στην Καλλιθέα. 

Αποκάλυψη Star: Έτσι είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα με το βιτριόλι

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν πως είναι θέμα ωρών να οδηγηθεί η γυναίκα αυτή στη δικαιοσύνη. Κλειδί για τον εντοπισμό της είναι οι σαρώσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών το κρίσιμο εκείνο μισάωρο που σημειώθηκε η επίθεση το πρωί της περασμένης Τετάρτης. 

Επίθεση βιτριόλι: «Δεν είναι τυχαίο ότι με τόσο κόσμο δεν έχουμε στοιχεία»

Αναλυτές της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας ποντάρουν στο λάθος της δράστιδος να κουβαλά ενεργοποιημένο το κινητό της τηλέφωνο την ώρα της επίθεσης. 

Επίθεση με βιτριόλι: Επιτυχημένο και το δεύτερο χειρουργείο της 34χρονης

Το αίτημα για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έγινε δεκτό και μέχρι της Παρασκευή είναι πολύ πιθανόν οι αστυνομικοί να έχουν το στίγμα των κινήσεων επτά γυναικών που βρίσκονται στον κύκλο των υπόπτων. 

Παράλληλα τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν την επεξεργασία της εικόνας συγκεκριμένης γυναίκας που έχει καταγραφεί να βρίσκεται στην περιοχή την ώρα της επίθεσης και θεωρείται η βασική ύποπτη. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρόσωπα «κλειδιά» και τα περιστατικά στην καραντίνα

Οι αναλυτές προσπαθούν να ξεθολώσουν τα καρέ από τις κάμερες ασφαλείας και να αποκαλύψουν την εικόνα της. Έτσι θα διαπιστωθεί ποια από τις επτά ύποπτες είναι τελικά εκείνη που… «ταιριάζει» στη θολή φιγούρα των βίντεο. 

Μέχρι στιγμής οι αξιωματικοί που πραγματοποιούν τις έρευνες έχουν καταφέρει μέσα από καταθέσεις φίλων και γνωστών της 34χρονης να σχηματίσουν έναν κύκλο περίπου δέκα βασικών υπόπτων, μετά από συζήτηση όμως που είχαν μαζί τους οι τρεις απορρίφθηκαν, καθώς είχαν ισχυρό άλλοθι. 

Επίθεση με βιτριόλι: Οι τρεις γυναίκες που ερεύνησε η αστυνομία

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 34χρονης, Ν. Αλεξανδρής, τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως έχει συντελεστεί μεγάλη πρόοδος στις έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το επόμενο 48ώρο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις έρευνες, ενώ δεν αποκλείεται η αστυνομία να εξιχνιάσει την υπόθεση μέσα στο Σαββατοκύριακο ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top