Επίθεση με βιτριόλι: Το πιο κρίσιμο 48ώρο για την 34χρονη Ιωάννα

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα ρίξει φως στην υπόθεση

Ξεκινά από σήμερα το πιο κρίσιμο 48ώρο για τις έρευνες των αξιωματικών όσον αφορά στην ταυτοποίηση της μαυροφορεμένης γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Ξεδιαλύνεται το μυστήριο - Κρίσιμη ημέρα η Δευτέρα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας έχουν βάλει στο μικροσκόπιο πέντε ύποπτες γυναίκες και εξετάζουν τα άλλοθι που έχουν παρουσιάσει, καθώς τουλάχιστον δύο από αυτά είναι «αδύναμα» και πιθανόν να καταρρεύσουν, όταν ολοκληρωθούν οι αναλύσεις από τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους και από μαρτυρίες. 

Σήμερα μάλιστα οι αστυνομικοί αναμένεται να επισκεφθούν και πάλι την 34χρονη στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ώστε να της δείξουν κάποια καρέ στα οποία απαθανατίζεται μια γυναίκα, μήπως και αναγνωρίσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε. 

Επίθεση με βιτριόλι - Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη διαφυγή της θύτριας!

Επίσης αναμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, ώστε να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στη γυναίκα που σημάδεψε της άτυχη γυναίκα. 

Οι αστυνομικοί στοιχηματίζουν στο λάθος που έκανε η δράστις να κουβαλάει το κινητό της τηλέφωνο ενεργοποιημένο στην τσάντα της, τόσο την ημέρα της επίθεσης, όσο και τις προηγούμενες μέρες, κατά τις οποίες φέρεται να κατόπτευε τον χώρο.

Επίθεση με βιτριόλι: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που σημάδεψε την Ιωάννα

Η άρση θα γίνει στις επικοινωνίες δέκα ύποπτων γυναικών και δέκα ακόμη ατόμων που ενδεχομένως να είχαν συνοδευτικό ρόλο στην επίθεση. 

Από τις μέχρι τώρα καταθέσεις, οι αξιωματικοί έχουν καταφέρει να συνθέσουν ένα πλαίσιο σχέσεων και επαφών της 34χρονης με συγκεκριμένα άτομα και ελπίζουν πως η ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεών τους θα οδηγήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Είδα μια γυναίκα να τρέχει σαν να θέλει να ξεφύγει»

Την ίδια ώρα ειδικοί αναλυτές της αστυνομίας έχουν φτιάξει το προφίλ της δράστιδος. Όπως αναφέρουν πρόκειται για μια γυναίκα με οργανωτικές ικανότητες, γνώσεις από το διαδίκτυο, ψύχραιμη που κυριεύεται όμως από ένα σαρωτικό κύμα εμμονών και εκδικητικότητας.

Πρόκειται για ένα άτομο με υψηλό IQ που έχει αντίληψη των πραγμάτων και ενδεχομένως να χρησιμοποίησε εν αγνοία του ένα δεύτερο άτομο για να κατασκευάσει άλλοθι ή να τη βοηθήσει σε πράγματα που δεν ήθελε να φανεί.

Όσον αφορά στο πώς απέκτησε πρόσβαση στο βιτριόλι, εικάζεται πως είτε το αγόρασε από το διαδίκτυο, δίνοντας μια ψεύτικη διεύθυνση παραλαβής, είτε το άρπαξε από χώρο, όπου χρησιμοποιείται ευρέως. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top