Επίθεση με βιτριόλι: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που σημάδεψε την Ιωάννα

Αναμένονται οι αποδείξεις που θα την οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, καθώς οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Είδα μια γυναίκα να τρέχει σαν να θέλει να ξεφύγει»

Σύμφωνα με πληροφορίες της Άννας Λίτινα από τη ΓΑΔΑ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αστυνομικοί μετά από διασταύρωση πολλών στοιχείων και δεκάδων μαρτυριών, έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα με τα μαύρα και το σακίδιο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της

Βασικό ρόλο έπαιξε και η ίδια η Ιωάννα, έστω κι αν οι πληροφορίες που έδωσε ήταν ελάχιστες, αφού αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να δει καθαρά τα χαρακτηριστικά της. Ωστόσο, οι αστυνομικοί ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν της 34χρονης κατάφεραν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που ήθελε να την καταστρέψει και να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή.

Επίθεση με βιτριόλι: Ποιος έδωσε την εντολή στη μαυροφορεμένη γυναίκα

Τώρα, περιμένουν να δέσουν την υπόθεση με ατράνταχτες αποδείξεις και να οδηγήσουν τη γυναίκα με το βιτριόλι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τρεις γυναίκες στο στόχαστρο της αστυνομίας

Τρεις γυναίκες βρέθηκαν στο στόχαστρο της Αστυνομίας για την υπόθεση, ενώ η ιχνηλάτιση των επαφών της άτυχης κοπέλας «φωτογράφισε» πρόσωπα - κλειδιά, οδηγώντας όλο και πιο κοντά στη σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας, που της επιτέθηκε με βιτριόλι. 

Δείτε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star τις τελευταίες εξελίξειςγια την υπόθεση με το βιτριόλι.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονταν μια γυναίκα από το συγγενικό περιβάλλον της Ιωάννας και μία από το επαγγελματικό. Ωστόσο, νέες μαρτυρίες βάζουν στο «κάδρο» ένα ακόμη γυναικείο πρόσωπο «κλειδί».

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα αρχίζει και θυμάται... Είμαι αισιόδοξος»

Το προφίλ της μαυροφορεμένης γυναίκας και το «Σύνδρομο του καθρέφτη»

Το προφίλ της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα σκιαγραφεί ο νευρολόγος και Διδάκτωρ Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θάνος Ασκητής, μιλώντας στη Μαρία Αλεβιζοπουλου.

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Θάνος Ασκητής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την υπόθεση της 34χρονης γυναίκας και το «Σύνδρομο του καθρέφτη».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Ασκητής, η συμπεριφορά της δράστριας και η επιλογή του θειικού οξέος ως «όπλο» απέναντι στην ομορφιά της Ιωάννας, δείχνει ότι ήθελε να την καταστρέψει και όχι να τη σκοτώσει.

«Ήθελε να τη σημαδέψει με το οξύ, να της αφήσει ασκήμια. Το "σύνδρομο του καθρέφτη" δημιουργεί την αίσθηση ότι θα σε κάνω άσχημη, γιατί αυτό με απειλεί. Όσο άσχημος είμαι εγώ στον καθρέφτη θέλω να είσαι και εσύ», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Επίσης, ο κ. Ασκητής τόνισε ότι η ομορφιά της Ιωάννας και ο χαρακτήρας της ήταν η αιτία της αντιζηλίας που όπλισε το χέρι της μαυροντυμένης γυναίκας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top