Επίθεση με βιτριόλι: Ξεδιαλύνεται το μυστήριο - Κρίσιμη ημέρα η Δευτέρα

Αντιμέτωπη με βίντεο της επίθεσης θα έρθει η 34χρονη Ιωάννα

Ένα ειδικά επεξεργασμένο βίντεο, με κοντινά στοπ καρέ της μαυροντυμένης γυναίκας που έστησε την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, κλείνει κι άλλο τον κλοιό της αστυνομίας γύρω της.  

Επίθεση με βιτριόλι - Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη διαφυγή της θύτριας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα άνδρες της ασφάλειας θα επισκεφτούν την Ιωάννα στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, προκειμένου να της δείξουν την εικόνα της γυναίκας που εκτιμούν πως της επιτέθηκε. Αυτή θα είναι, ίσως και η δεύτερη φορά που η άτυχη κοπέλα θα... αντικρύσει εκείνη που της άλλαξε για πάντα τη ζωή. 

Επίθεση με βιτριόλι: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που σημάδεψε την Ιωάννα

«Ταυτοποίηση» από τις κεραίες περιμένουν οι αστυνομικοί  

Οι αρχές θεωρούν πως σύντομα θα αποκαλυφθεί το «προβληματικό» άλλοθι του προσώπου που φθονούσε τόσο πολύ την άτυχη κοπέλα. Ο «υπερκοριός» της ΕΛ.ΑΣ. έχει σαρώσει τα σήματα των τηλεφώνων που βρίσκονταν το μοιραίο πρωί στο σημείο της επίθεσης. Μένει να διαπιστωθεί αν θα προκύψει «ταυτοποίηση» µε το τηλέφωνο της γυναίκας που θεωρείται, πλέον, η... βασική ύποπτη.

Επίθεση με βιτριόλι: «Είδα μια γυναίκα να τρέχει σαν να θέλει να ξεφύγει»

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να ρίξει ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση. Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εντοπίσουν κάποια...προειδοποίηση πριν από το χτύπημα με μία κλήση, ένα γραπτό μήνυμα ή ακόμα και  μια ανάρτηση στα social media. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top