Δημήτρης Λάλος: Η σύζυγος, η καταγωγή του και ο Σασμός!

Δείτε με ποια γνωστή ηθοποιό είναι παντρεμένος

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Λάλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν από λίγους μήνες

Με την πρεμιέρα της σειράς Σασμός οι τηλεθεατές αναγνώρισαν το υποκριτικό ταλέντο του Δημήτρη Λάλου, που υποδύεται τον Κρητικό «Μαθιό Σταματάκη»

Η νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha έχει τον τίτλο «Σασμός»

Δημήτρης Λάλος Σασμός

Δε θα μπορούσε να γίνει καλύτερη από αυτή του Δημήτρη Λαλού για τον ρόλο του «Μαθιού Σταματάκη»

Πρόκειται για έναν εκπρόσωπο της υποκριτικής τέχνης με χαμηλό προφίλ που παρότι μέχρι πρόσφατα ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό, έχει μια σημαντική πορεία τόσο στο θέατρο όσο και το σινεμά

Το who is who του Δημήτρη Λάλου

Δημήτρης Λάλος Βραβείο Χορν

Το 2012 ο ταλαντούχος ηθοποιός κέρδισε το βραβείο Δημήτρης Χορν /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Γεννήθηκε στον Βόλο, όμως σε ηλικία 8 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Στα 18 του αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει το δικό του θέατρο, το Tempus Verum - Εν Αθήναις, όπου με τη βαριοπούλα στα χέρια έχει εξομολογηθεί ότι έχει… ρίξει τα πατώματα. 

Έχει δηλώσει ότι λατρεύει το χάος της Αθήνας.

Δεν παρακολουθεί τηλεόραση ενώ τον εξοργίζει το lifestyle.

Την περσινή τηλεοπτική πρωταγωνίστησε στη σειρά Σιωπηλός δρόμος

Την περασμένη σεζόν τον είδαμε στον Σιωπηλό Δρόμο του Mega, μετά από 12 χρόνια αποχής από την τηλεόραση. Ο ίδιος είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είχα να κάνω τηλεόραση 12 χρόνια γιατί ήθελα να κάνω κάτι κινηματογραφικό. Ο παππούς μου ήταν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο. Εκεί γνωρίστηκαν οι γονείς μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νυρεμβέργη στη Γερμανία. Στα 18 μου επέστρεψα μόνος μου στην Ελλάδα. Δεν ξέρω κανένα στην Αθήνα. Είμαι ολομόναχος. Ήρθα στην Ελλάδα να σπουδάσω μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δεν είχα καν υπολογιστή στο σπίτι μου. Μετά κατάλαβα τι θέλω, γνωρίζοντας ένα καλό φίλο…Δεν πήγα ποτέ σε σχολή. Από 19 χρονών μπήκα στη διαδικασία να χτίσω το θέατρο. Τελείωνα στις 5 το γιαπί και μετά έμπαινα στο μάθημα της υποκριτικής. Είχα μια σημαντική δασκάλα την Ελένη τη Σκότη. Δεν πήγα σε σχολή αλλά θήτευσα δίπλα της για δέκα ολόκληρα χρόνια. Είχα μέσα το απωθημένο που δεν πήγα στη σχολή μέχρι που άρχισα να βραβεύομαι…Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισα την υποκριτική ήταν ο πρωταθλητισμός. Νιώθω μεγάλη ευθύνη σε αυτούς που θα έρθουν να με δουν».

Δημήτρης Λάλος Έλενα Μαυρίδου

Ο Δημήτρης Λάλος με τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Έλενα Μαυρίδου όπου έχουν αποκτήσει μια κόρη, τεσσάρων ετών σήμερα. Όπως έχει δηλώσει: «Όταν η κόρη μου δε θέλει να κάνει κάτι, εγώ χαίρομαι. Το παιδί πρέπει να το αφήσεις να βαρεθεί για να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του. Η σύζυγός μου, Έλενα Μαυρίδου είναι ηθοποιός πολυβραβευμένη. Έχει σπουδαία πορεία στο θέατρο έτσι τη γνώρισα. Έχουμε παίξει μαζί στην Επίδαυρο. Εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς μας».

Για τον ρόλο του στη σειρά «Σασμός» δήλωσε πως είναι ένας χαρακτήρας που μετά τον χαμό του πατέρα του ανέλαβε τον ρόλο του να είναι ο άντρας του σπιτιού. Δηλώνει υπέρ της βεντέτας, αλλά και του σασμού.

Μαρία Τζομπανάκη Δημήτρης Λάλος

Με τη Μαρία Τζομπανάκη σε σκηνή από τον Σασμό
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top