Λάλος - Μαυρίδου: Βγήκε το διαζύγιό τους - Η συνεπιμέλεια και η διατροφή

Συναινετικό το διαζύγιο του «Μαθιού» από τον Σασμό

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα, καθώς πήραν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου και εννέα χρόνια κοινής πορείας.

«Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μαζί, απλώς δε μιλάνε»

Ο πρωταγωνιστής του Σασμού και η ηθοποιός έχουν πλέον υπογράψει και το έγγραφο της λύσης του γάμου τους, όπως είδαμε στο «Πρωινό».

Το διαζύγιο βγήκε συναινετικά με μία απλή συμβολαιογραφική πράξη. Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει μία κόρη.

λάλος

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου, Νίκος Αγαπηνός ανέφερε: «Διευθετήθηκαν όλα τα θέματα σε ένα απολύτως ήπιο και συμβιβαστικό επίπεδο εξωδικαστικά με μία συμβολαιογραφική πράξη και με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Αποφασίστηκε με έναν πολύ πολιτισμένο τρόπο η συνεπιμέλεια και η συν-άσκηση της γονικής μέριμνας του παιδιού, μία διατροφή που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του παιδιού και είναι με βάση τις δυνατότητες και των δύο πλευρών. Επήλθε και η λύση του γάμου με ένα διαζύγιο και λύθηκαν έτσι όλα τα ζητήματα με έναν τρόπο που πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός για να λύνονται οι οικογενειακές διαφορές».

«Η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν απόλυτα θετική για την επίλυση του θέματος. Η πλευρά της μητέρας περιόρισε τις απαιτήσεις της στο πραγματικό υπόβαθρο των αναγκών του παιδιού. Η πλευρά του κ. Λάλου, η οποία εκπροσώπησα, έκανε το καλύτερο δυνατό, καλύπτοντας ουσιαστικά το σύνολο των διατροφικών του αλλαγών και έτσι πλέον δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ο κύριος Λάλος δεν έγινε αποδέκτης κανενός εγγράφου, στο οποίο να υπάρχουν υπέρογκες απαιτήσεις.

Στο θέμα των προφορικών συζητήσεων που μπορεί να έγιναν ανάμεσα στο ζευγάρι, και που μπορεί πολλές φορές να είναι αποτέλεσμα πικρίας, δε με αφορούν ως νομικό, γιατί δε νομίζω ότι είναι πραγματικές απαιτήσεις», είπε επίσης ο δικηγόρος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top