Επίθεση με βιτριόλι: Ποιο πρόσωπο «έδειξε» ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας

«Με την Ιωάννα χωρίσαμε λίγες ημέρες πριν από την επίθεση»

Νέα συνάντηση με τους αστυνομικούς είχε το απόγευμα της Κυριακής η Ιωάννα για να εντοπιστεί η γυναικα που της επιτέθηκε με το βιτριολι. Από τους πρώτους ανθρώπους που κατέθεσαν στην αστυνομία ήταν ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας.

Επίθεση βιτριόλι: Σάρωση των τηλεφώνων στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας

Ο ίδιος περιέγραψε στις Αρχές λεπτό προς λεπτό τι έγινε ανάμεσά τους και προκάλεσε τον χωρισμό. «Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοκτε δεν ξαναμιλήσαμε» είπε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης.

«Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου ούτε μου είχε εκφράσει κάποιο φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή για τον χωρισμό μας στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της» ανέφερε ο άνδρας.

«Διαπίστωσα ότι διατηρεί αρχείο απο προηγούμενες σχέσεις της. Από αυτά που ανακάλυψα εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με την επιθέση πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος» συνέχισε ο ίδιος.

Επίθεση με βιτριόλι:Στο μικροσκόπιο οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της Ιωάννας

Σύμφωνα με πληροφoρίες, ο πρωην σύντροφός της αναφέρθηκε σε γυναίκα από το συγγενικό περιβάλλον της Ιωάννας, ένα πρόσωπο που ερευνάται μέχρι και αυτή την ώρα.

Νέα συνάντηση της 34χρονης με τους αστυνομικούς

H Iωάννα μέσα από το νοσοκομείο προσπαθεί να θυμηθεί καθε δευτερόλεπτο της επίθεσης. Η νέα συνάντηση που είχε το απόγευμα της Κυριακής με τους αστυνομικούς κράτησε 20 λεπτά. 

Όπως είπε ο δικηγόρος της κοπέλας, Απόστολος Λύτρας, η Ιωάννα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη μνήμη.  

Επίθεση με βιτριόλι: Το πιο κρίσιμο 48ώρο για την 34χρονη Ιωάννα

Υπενθυμίζεται ότι στο κάδρο των υπόπτων βρίσκονται τρεις γυναίκες, το πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον, πρώην σύντροφος συναδέλφου της Ιωάννας και μία γυναίκα απο το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Οι Αρχές έχουν ερευνήσει μέχρι στιγμής και τη διαδρομή από το βιτριόλι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, το βιτριόλι δεν αγοράστηκε από κατάστημα. Το πιθανότερο είναι η δράστης να το έχει προμηθευτεί μέσω διαδικτύου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top