Επίθεση με βιτριόλι: Πώς διέφυγε η δράστης από το σημείο

Τα «λάθη» προδίδουν τη μαυροντυμένη γυναίκα

Νέα στοιχεία στην αστυνομία για τη γυναίκα με το βιτριόλι, έδωσε νωρίτερα η Ιωάννα, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται. Η Τασούλα Παπανικολάου αποκαλύπτει πώς διέφυγε η δράστης από το σημείο της επίθεσης.

Η δράστης με το βιτριόλι είχε σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμα και τη διαφυγή της. Το μοιραίο πρωινό, έριξε το καυστικό υγρό στην ανυποψίαστη Ιωάννα και διέφυγε πρώτη από το σημείο της επίθεσης. 

Επίθεση βιτριόλι: Μπορεί να έχει δει τη μαυροντυμένη γυναίκα μόνο μία φορά

Κινήθηκε αριστερά της πολυκατοικίας, διένυσε 20 μέτρα και στάθηκε στο πεζοδρόμιο για να ελέγξει την κυκλοφορία των οχημάτων. Στη συνέχεια διέσχισε κάθετα την οδό Θησέως και πέρασε στο απέναντι πεζοδρόμιο, όταν απόλυτα ψύχραιμη.  

Είχε καλέσει ταξί και ο οδηγός την περίμενε. Επιβιβάστηκε στο πίσω μέρος του οχήματος και έφυγε προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Τα «λάθη» προδίδουν τη γυναίκα με το βιτριόλι

Οι Αρχές ποντάρουν στα λάθη της γυναίκας με το βιτριόλι. Έχουν πεισθεί ότι το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο με έναν και μόνο στόχο, την Ιωάννα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Ποιο πρόσωπο «έδειξε» ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει ακόμα και οι κλήσεις απο καρτοκινητά τηλέφωνα. Ένα από αυτά θεωρείται ύποπτο. Οι επικοινωνίες, η περιγραφή αλλά και τα αρχεία της Ιωάννας θα δώσουν την ταυτότητα της γυναίκας.

Η υγεία της Ιωάννας είναι εύθραυστη. Αύριο θα υποβληθεί σε δύο χειρουργεία καθώς τα εγκαύματα είναι πολλά και έχουν προκαλέσει πολύ σοβαρές βλάβες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top