Επίθεση βιτριόλι: Δύο γυναίκες στον κύκλο των υπόπτων

Στο μικροσκόπιο οι κλήσεις που έχουν σαρωθεί στην περιοχή

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και μεγάλη προσοχή οι έρευνες για τον εντοπισμό της μυστηριώδους γυναίκας, η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα ωρών η σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κύκλος των υπόπτων κλείνει σε δύο γυναίκες και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρχουν και συλλήψεις.

Επίθεση Βιτριόλι: Τρίτο, δύσκολο και επίπονο χειρουργείο για την Ιωάννα

Πηγή της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται η κρατική τηλεόραση ανέφερε πως προσπαθεί να «θωρακίσει» τη δικογραφία με αποδεικτικά στοιχεία, καθώς η δράστις φρόντισε να καλύψει τα ίχνη της. 

Καλλιθέα Βιτριόλι: Το στοιχείο που εξετάζεται μία μέρα πριν την επίθεση

Ωστόσο, οι αρχές έχουν καταφέρει να βρουν στοιχεία που αισιοδοξούν ότι θα οδηγήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Είχε απενεργοποιημένο το κινητό της

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία μία από τις γυναίκες που βρίσκονται στη λίστα των υπόπτων φέρεται να είχε απενεργοποιημένο το κινητό της την ώρα της επίθεσης, αν και αυτό δεν είναι αρκετό για να την καλέσουν να δώσει ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτη. 

Καλλιθέα Βιτριόλι: Πάνω από 10 κάμερες δείχνουν καρέ-καρέ τη δράστιδα

Επίσης, οι αστυνομικοί προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που έκανε αφότου την άφησε το ταξί στην περιοχή του Μετς, σε ένα δρομάκι πριν το Καλλιμάρμαρο, όπου δεν υπήρχαν κάμερες. Σε αυτό βοηθούν οι σαρώσεις των κινητών τηλεφώνων που έχουν στα χέρια τους. 

Εκτιμούν ότι το απενεργοποιημένο κινητό τηλέφωνο της ύποπτης είναι το κομμάτι του παζλ που θα οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου. 

Επίθεση βιτριόλι: 10.000 κλήσεις «σαρώνει» η ΕΛ.ΑΣ. για να βρει τη δράστιδα

Αυτό, σε συνδυασμό με τη φωνή της δράστιδος, που είναι καταγεγραμμένη από την εταιρεία ραδιοταξί, αλλά και η εικόνα της που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας είναι τα στοιχεία που κάνουν τους αξιωματικούς της ασφάλειας Καλλιθέας να αισιοδοξούν ότι βρίσκονται κοντά στη σύλληψη της γυναίκας που σημάδεψε για μια ζωή την Ιωάννα. 

Επίθεση βιτριόλι: Αυτή είναι η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα

Η ειδική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχει πλέον την δυνατότητα να γνωρίζει πέντε σημεία που πέρασε η μυστηριώδης γυναίκα και προσπαθεί αναλύοντας τις σαρώσεις των στιγμάτων του απενεργοποημένου κινητού που εκτιμούν ότι ανήκει στην ύποπτη να την εντοπίσει στα συγκεκριμένα σημεία. Η διαδικασία αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη και χρονοβόρα καθώς χρειάζεται να ελέγξουν δεκάδες κυψέλες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Επίθεση με βιτριόλι: H καμπαρντίνα και τα παπούτσια προδίδουν τη δράστιδα

Όταν συγκεντρωθούν επαρκή στοιχεία, οι αξιωματικοί ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να πάρουν στα χέρια τους τη συσκευή τηλεφώνου της ύποπτης για να ξεκλειδώσουν όλα τα μυστικά .
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top