Επίθεση Βιτριόλι: Τρίτο, δύσκολο και επίπονο χειρουργείο για την Ιωάννα

Η 34χρονη υπέφερε από πόνους και τη χειρούργησαν εσπευσμένα

Δείτε το video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δύσκολο ήταν το τριήμερο που πέρασε για την Ιωάννα, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Η 34χρονη που νοσηλεύεται στο Θριάσιο, υποβλήθηκε το Σάββατο στην τρίτη κατά σειρά επέμβαση.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη να γίνει ή χθες ή σήμερα, ωστόσο η νεαρή κοπέλα υπέφερε από τους πόνους και έτσι οι γιατροί την έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη, ο διοικητής του νοσοκομείου επιβεβαίωσε ότι η επέμβαση έγινε και ήταν «δύσκολη, επίπονη και πολύωρη».

Καλλιθέα Βιτριόλι : Το στοιχείο που εξετάζεται μία μέρα πριν την επίθεση

Το χειρουργείο πήγε καλά, ωστόσο η Ιωάννα έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά της και δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Στο πλευρό της είναι ψυχολόγοι που της συμπαραστέκονται αλλά και η μητέρα της που δε φεύγει λεπτό από δίπλα της. 

Η Ιωάννα έχει ακόμα να ανέβει μεγάλο «Γολγοθά», καθώς αναμένεται να υποβληθεί σε δεκάδες επεμβάσεις ακόμα.

Επίθεση βιτριόλι: Αυτή είναι η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα

Επίθεση με Βιτριόλι: Πάνω από 10 κάμερες δείχνουν καρέ-καρέ τη δράστιδα

Όπως μετέδωσε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι Αρχές έχουν καρέ-καρέ τη διαδρομή της γυναίκας με το βιτριόλι προς και από το σημείο της επίθεσης στην Ιωάννα. Την ίδια ακριβώς διαδρομή φέρεται να ακολούθησε και την προηγούμενη ημέρα. Τότε είχε σχεδιάσει να επιτεθεί στην 34χρονη κοπέλα. Η πρώτη επίθεση όμως ματαιώθηκε γιατί δεν είχε μέσο για να διαφύγει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου, πάνω από 10 κάμερες ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας και την Καλλιθέα έδωσαν καθαρά πλάνα της γυναίκας με το βιτριόλι στις αρχές.

Επίθεση με βιτριόλι: Τρόλεϊ και Ι.Χ παραλίγο να πατήσουν τη δράστιδα

Καλλιθέα: Γιατί η γυναίκα με το βιτριόλι ματαίωσε την επίθεση στην Ιωάννα μία μέρα πριν

Η γυναίκα με το βιτριόλι έχει εντοπιστεί από τις κάμερες και μια ημέρα πριν την επίθεση, την Τρίτη 19 Μαΐου. Κάνει ακριβώς το ίδιο δρομολόγιο την ίδια ακριβώς ώρα. Τηλεφωνεί από συγκεκριμένο τηλεφωνικό θάλαμο σε εταιρία ραδιοταξί. Περπατά με τα πόδια από τη Λεωφόρο Συγγρού προς το γραφείο της Ιωάννας. Κρατά στα χέρια το μπουκάλι με το καυστικό υγρό, αλλά ματαιώνει την επίθεση καθώς από λάθος δεν έχει μέσο διαφυγής από το σημείο.

Επίθεση με βιτριόλι: H καμπαρντίνα και τα παπούτσια προδίδουν τη δράστιδα

Για να μην κάνει το ίδιο λάθος την επόμενη ημέρα καλεί από πριν ταξί, τσεκάρει ότι έφθασε στο σημείο του προκαθορισμένου ραντεβού και στη συνέχεια επιτίθεται στην Ιωάννα γνωρίζοντας ότι θα φύγει από το σημείο σε  ένα λεπτό. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κρυφτεί.
Τα λάθη στην εκτέλεση του σχεδίου αλλά και στον τρόπο διαφυγής οδηγούν στη σύλληψη της γυναίκας με το βιτριόλι.Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι πρόκειται για νεαρή κοπέλα ίσως και στην ίδια ηλικία με την Ιωάννα.

Καλλιθέα Βιτριόλι: Πάνω από 10 κάμερες δείχνουν καρέ-καρέ τη δράστιδα

Έχουν αποκλείσει άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα οι έρευνες εστιάζουν σε  δύο συγκεκριμένες γυναίκες από το περιβάλλον του θύματος.

Ο χρόνος λένε σύμφωνα με πληροφορίες κυλά σε βάρος της, καθώς θα κάνει την κίνηση που θα την προδώσει.

Επίθεση βιτριόλι: 10.000 κλήσεις «σαρώνει» η ΕΛ.ΑΣ. για να βρει τη δράστιδα

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top