Επίθεση βιτριόλι: Αυτή είναι η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα

Στη δημοσιότητα νέο σκίτσο της δράστιδος

Ένα νέο σκίτσο της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής». Το σκίτσο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, συνάδει με την εικόνα που φέρονται να έχουν στην κατοχή τους οι αρχές από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην Καλλιθέα, αλλά και από την περιγραφή της οδηγού ταξί, που παρέλαβε τη δράστιδα από το σημείο του εγκλήματος μετά την επίθεση. 

Επίθεση με βιτριόλι: H καμπαρντίνα και τα παπούτσια προδίδουν τη δράστιδα

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, η γυναίκα έφτασε στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας, όπου εργαζόταν η 34χρονη με αστική συγκοινωνία και συγκεκριμένα με λεωφορείο. 

Όπως φαίνεται και στο σκίτσο, φορούσε μπεζ καπαρντίνα, μαύρο παντελόνι, χειρουργική μάσκα, μαύρα γάντια και ξανθιά περούκα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Δύο νέα χειρουργεία για την Ιωάννα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η μυστηριώδης γυναίκα είχε σκοπό να επιτεθεί στην 34χρονη και την προηγούμενη μέρα, όμως δεν την πρόλαβε, καθώς το θύμα έφτασε νωρίτερα στη δουλειά της. 

Τις δύο αυτές μέρες, η δράστις φέρεται να αλλάζει περούκα, ενώ από τις κάμερες που την έχουν καταγράψει κρατά στο χέρι της ένα μπλε μπουκάλι. 

Επίθεση με βιτριόλι: Ο πρώην σύντροφός της εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά

Η γυναίκα δεν αποκάλυψε το πρόσωπό της, ούτε όταν μπήκε στο ταξί με το οποίο διέφυγε από το σημείο της επίθεση, το οποίο την αποβίβασε κοντά στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως. 

Σύμφωνα με την κατάθεση της οδηγού, μιλούσε ελληνικά, χωρίς να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην προφορά της, ενώ απέφυγε να συζητήσει το οτιδήποτε με την οδηγό πέρα από το δρομολόγιο που θα ακολουθούσαν. 

Επίθεση βιτριόλι: Καταγεγραμμένη τη φωνή της δράστιδος έχει η ΕΛ.ΑΣ

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε προσωπικές εκκρεμότητες ή διενέξεις που ενδεχομένως είχε η 34χρονη. Οι αστυνομικοί επενδύουν πολλά στη σάρωση των κλήσεων των κινητών τηλεφώνων, ελπίζοντας στο λάθος της δράστιδος, δηλαδή να χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο για να μπει σε διαδικτυακές εφαρμογές ή social media. 

Φίλος Ιωάννας: «Είμαστε όλοι έκπληκτοι»

Η εκπομπή «Μαζί σου» επικοινώνησε με τον άνδρα με τον οποίο η Ιωάννα είχε κάνει το τελευταίο της ταξίδι στο εξωτερικό. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Η 34χρονη δεν έχει αναγνωρίσει κανένα πρόσωπο»

Όπως είπε στην εκπομπή, ο ίδιος μένει εκτός Ελλάδας και η Ιωάννα μαζί με μια παρέα πέντε Ελλήνων πήγαν να τον βρουν εκεί. 

Την περιέγραψε ως έναν χαρούμενο άνθρωπο που δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι ή να την ανησυχεί κάτι. 

Η γυναίκα με το βιτριόλι βρισκόταν στο σημείο μια ημέρα πριν την επίθεση

Ο άνδρας, ο οποίος είναι οδηγός γρήγορων αυτοκινήτων, δήλωσε πως με την Ιωάννα είναι φίλοι και τους ενώνει η αγάπη τους για τα γρήγορα αυτοκίνητα. 

Δεν έκρυψε το σοκ που ένιωσε όταν έμαθε αυτό που συνέβη στην 34χρονη και είπε πως μέσω κοινών γνωστών μαθαίνει τα νέα για την υγεία της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Επανέρχεται το σενάριο της ηθικής αυτουργού

Ωστόσο, όπως σημείωσε δε γνωρίζει ποιος θα μπορούσε να ήθελε να της κάνει τέτοιο κακό, ενώ ευχήθηκε γρήγορα να το ξεπεράσει και να βγει από το νοσοκομείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top