Επίθεση με βιτριόλι: «Η 34χρονη δεν έχει αναγνωρίσει κανένα πρόσωπο»

Πώς κινούνται τώρα οι έρευνες της αστυνομίας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για να λυθεί το μυστήριο γύρω από την μαυροντυμένη γυναίκα, η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. 

Επίθεση βιτριόλι: Καταγεγραμμένη τη φωνή της δράστιδος έχει η ΕΛ.ΑΣ

Όπως είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έχει ξεκινήσει ήδη η ανάλυση των σαρώσεων από τις άρσεις των τηλεφωνικών απορρήτων, που έγιναν όχι μόνο για την ημέρα της επίθεσης, αλλά και για δυο με τρεις μέρες πιο πριν. 

Ωστόσο οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η δράστις, την ημέρα της επίθεσης δεν είχε πάνω της κινητό τηλέφωνο και πως όποια επικοινωνία κι αν είχε, την είχε μέσω καρτοτηλεφώνων. 

Η γυναίκα με το βιτριόλι βρισκόταν στο σημείο μια ημέρα πριν την επίθεση

Αυτό που ελπίζουν είναι από τις άρσεις να μπορέσουν να εντοπίσουν τα κινητά αγνώστων ανθρώπων της Ιωάννας και να ξεκινήσουν να αναδιαμορφώνουν το προφίλ τους. Και αυτό γιατί φαίνεται πως οι αξιωματικοί της ασφάλειας φαίνεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως υπήρχε ηθικός αυτουργός στην υπόθεση, αφού η 34χρονη δεν έχει αναγνωρίσει τη δράστιδα. 

Επίσης στη διάθεση των αρχών είναι και η φωνή της δράστιδος, η οποία καταγράφηκε από την κλήση που φέρεται να έκανε για ταξί μετά την επίθεση. 

Επίθεση με βιτριόλι: Επανέρχεται το σενάριο της ηθικής αυτουργού

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «η 34χρονη έως αυτή την ώρα δεν έχει αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο».

«Πιστεύουμε, όμως, ότι όσο περνούν οι ημέρες και βελτιώνεται σιγά-σιγά η κατάστασή της θα μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω και να μας δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της δράστιδας», ανέφεραν.

Επίθεση βιτριόλι: Μπορεί να έχει δει τη μαυροντυμένη γυναίκα μόνο μία φορά

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας επισκέφθηκαν, για ακόμη μια φορά, χθες την 34χρονη, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, αλλά παρέμειναν μόνο για δύο - τρία λεπτά στο χώρο, γιατί η νεαρή γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έτσι, αποχώρησαν χωρίς να προκύψει κάτι νεότερο, που θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόοδο των ερευνών.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί προσπαθούν να διασταυρώσουν κάποιες νέες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

Επίθεση με βιτριόλι: Ποιο πρόσωπο «έδειξε» ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας

Όπως είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ, η αστυνομία αρχίζει σιγά σιγά να κλείνει τη στρόφιγγα της επικοινωνίας με του δημοσιογράφους, κάτι που σημαίνει πως είτε πλησιάζουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, είτε είναι ακόμα πολύ μακριά. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top