Επίθεση βιτριόλι: 10.000 κλήσεις «σαρώνει» η ΕΛ.ΑΣ. για να βρει τη δράστιδα

Αναζητά τις επικοινωνίες της μυστηριώδους γυναίκας με την καπαρντίνα

Σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο βρίσκονται οι έρευνες για τη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον της 34χρόνη Ιωάννας στην Καλλιθέα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τρόλεϊ και Ι.Χ παραλίγο να πατήσουν τη δράστιδα

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες επεξεργάζονται περίπου 10.000 τηλεφωνικές επικοινωνίες που έγιναν την ημέρα της επίθεσης στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας.

Οι αρχές εκτιμούν πως από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν σε συνδυασμό με ορισμένα άλλα, θα εντοπιστεί η δράστιδα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Επίθεση με βιτριόλι: H καμπαρντίνα και τα παπούτσια προδίδουν τη δράστιδα

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας περιμένουν να συνέλθει η 34χρονη από τα αλλεπάλληλα χειρουργεία, στα οποία υποβάλλεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, προκειμένου να την επισκεφθούν πάλι και να προσπαθήσουν, εκτός των άλλων, να διασταυρώσουν κάποιες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.

Επίθεση με βιτριόλι: Ο πρώην σύντροφός της εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, η άτυχη γυναίκα δεν έχει αναγνωρίσει, έως σήμερα, κάποιο πρόσωπο, αλλά ούτε και μια φωνή από ηχητική καταγραφή.

Επίθεση βιτριόλι: Καταγεγραμμένη τη φωνή της δράστιδος έχει η ΕΛ.ΑΣ

Πάντως, η Αστυνομία εκτιμά ότι μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να υπάρξει σημαντική πρόοδος των ερευνών που θα «φωτίσουν» το πρόσωπο της άγνωστης γυναίκας με την καπαρντίνα που επιτέθηκε στην 34χρονη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top