Επίθεση βιτριόλι: Ποια η σχέση της γυναίκας που προσήχθη με την Ιωάννα

Έρευνες στο διαμέρισμά της – Πληροφορίες ότι βρέθηκαν περούκα και τηλεκάρτα

Στη ΓΑΔΑ συνεχίζει να δίνει κατάθεση η 35χρονη γυναίκα, η οποία σήμερα το πρωί προσήχθη ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Προσαγωγή γυναίκας στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία, που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο, στο οποίο εργαζόταν και η Ιωάννα. 

Επίθεση βιτριόλι: Δύο γυναίκες στον κύκλο των υπόπτων

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως υπήρχε μεταξύ των δύο γυναικών ερωτική αντιζηλία, καθώς η 35χρονη φέρεται να κατηγορούσε την Ιωάννα πως αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με τον σύντροφό της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα ωρών η σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή την ώρα πραγματοποιούνται έρευνες της αστυνομίας στο διαμέρισμα της υπόπτου στο Παγκράτι.

Εκεί, οι αστυνομικοί φέρεται να βρήκαν την περούκα που φορούσε η δράστις κατά τη διάρκεια της επίθεσης στις 20 Μαΐου, αλλά και την τηλεκάρτα με την οποία είχε καλέσει στην εταιρεία ραδιοταξί. 

Επίθεση βιτριόλι: 10.000 κλήσεις «σαρώνει» η ΕΛ.ΑΣ. για να βρει τη δράστιδα

Η γυναίκα, η οποία ανακρίνεται από τους αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών, δεν άνηκε στην ομάδα των πέντε βασικών υπόπτων που είχε διαρρεύσει ότι ερευνούν οι αρχές. Ήταν όμως σε μια ευρύτερη ομάδα 20 υπόπτων που αρχικά είχε συγκροτήσει η ομάδα που χειρίζεται την υπόθεση. 

Καταλυτικό στοιχείο για την προσαγωγή της ήταν ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία, στα οποία είχαν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μυστηριώδης γυναίκα. 

Επίθεση βιτριόλι: Αυτή είναι η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα

Μέσα στη μέρα ενδέχεται να προσαχθεί και δεύτερη γυναίκα, η οποία επίσης θεωρείται ύποπτη για την επίθεση. 

Το star.gr επικοινώνησε με τους κυρίους, Α. Λύτρα και Ν. Αλεξανδρή, τους δικηγόρους της 34χρονης, οι οποίοι είπαν πως η Ιωάννα έχει ενημερωθεί από νωρίς για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεσή της. 

Καλλιθέα Βιτριόλι: Το στοιχείο που εξετάζεται μία μέρα πριν την επίθεση

Η πλευρά του θύματος τηρεί στάση αναμονής, μέχρις ότου υπάρξει τελικά σύλληψη για την επίθεση σε βάρος της πελάτισσάς τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top