Επίθεση βιτριόλι: «Πάγωσε» η Ιωάννα όταν έμαθε ποια γυναίκα συνελήφθη

Δε γνωρίζει καν τον σύντροφο της 35χρονης

Σοκ. Αυτή η λέξη περιγράφει την αντίδραση της Ιωάννας όταν ενημερώθηκε από τον δικηγόρο της ποια είναι η γυναίκα που συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος της

Βιτριόλι: Προσωρινά κρατούμενη η 35χρονη - Στις 16 Ιουνίου η απολογία της

«Η Ιωάννα πάγωσε όταν της είπα ποια είναι η γυναίκα που συνελήφθη για την επίθεση. Μπορεί να την έχει δει μόλις πέντε φορές, δεν είχαν κοινωνικές επαφές. Είναι μια γνωστή της που την είχε δει ελάχιστες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις», είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας. 

Επίθεση βιτριόλι: Πώς ξεκίνησαν όλα σε γάμο όπου συναντήθηκαν και οι τρεις

Η ίδια μάλιστα είπε πως όχι μόνο δεν είχε σχέση με τον σύντροφο της συλληφθείσας, αλλά δεν τον γνωρίζει καν. 

«Δεν τον έχει δει ποτέ, δεν ξέρει ποιος είναι. Αποδέχθηκε ένα αίτημα φιλίας στο Facebook πριν καιρό και αυτό ήταν μόνο», είπε ο κ. Λύτρα. 

Σύντροφος 35χρονης: «Δεν είχα σχέση με την Ιωάννα»

Ενδεικτικό είναι πως η Ιωάννα δεν είχε αναφέρει ποτέ το όνομα της 35χρονης στους ανθρώπους με τους οποίες είχε μικροπροστριβές και ενδεχομένως να ήθελαν να της κάνουν κακό. 

Επειδή ακριβώς οι δύο γυναίκες δεν είχαν στενές επαφές, η Ιωάννα δεν την αναγνώρισε την ώρα της επίθεσης και δεν μπορούσε να δώσει κάποιο στοιχείο στους αστυνομικούς που να βοηθούσαν στις έρευνες. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της 35χρονης που οδήγησαν στην προσαγωγή

Μετά από αυτό η 34χρονη έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα σοκ. Δεν μπορεί να πιστέψει πώς η φερόμενη ως δράστις πήρε την απόφαση, οργάνωσε και εκτέλεσε αυτή την επίθεση σε βάρος της, καταστρέφοντάς της τη ζωή. Και όλα αυτά για μια εμμονή, για μια λανθασμένη πεποίθηση, για την οποία δεν είχε καμία μα καμία απολύτως απόδειξη. 

Ερμητικά κλειστό το στόμα της συλληφθείσας

Από την άλλη πλευρά, η γυναίκα που συνελήφθη τελικά χθες για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας δεν έχει πει κουβέντα για όσα έχουν συμβεί και αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα. 

Επίθεση βιτριόλι: Ποια η σχέση της γυναίκας που προσήχθη με την Ιωάννα

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες στιγμές ξεσπά σε κλάματα, ωστόσο μοιάζει αποστασιοποιημένη από το γεγονός. Όπως μετέδωσε άλλωστε και χθες η Μαίρη Τζώρα από την Αιτωλοακαρνανία για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η γυναίκα βρισκόταν στο χωριό της και έδειχνε να συνεχίζει κανονικά τη ζωή της, χωρίς να κινεί την οποιαδήποτε υποψία. 

Επίθεση με βιτριόλι: Διασκέδαζε στο χωριό της το τριήμερο η 35χρονη

Πάντως οι αστυνομικές αρχές θεωρούν πως η 35χρονη είναι η γυναίκα που σημάδεψε για πάντα την Ιωάννα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν στο σπίτι της κατηγορούμενης η περούκα, η καπαρντίνα και το σακίδιο που φέρεται να είχε την ημέρα της επίθεσης.

Βρέθηκε επίσης η τηλεκάρτα που χρησιμοποίηση για να καλέσει ραδιοταξί και το πακιστανικό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή της. 

Επίθεση βιτριόλι: «Δεν κινούσε υποψίες, ήταν ήρεμη»

Αυτό μάλιστα που φέρεται να την «πρόδωσε» ήταν ένα τηλεφώνημα σε έναν κηπουρό που έκανε από το πακιστανικό αυτό τηλέφωνο. Μετά τις άρσεις των τηλεφωνικών απορρήτων, οι αρχές εντόπισαν τον κηπουρό τον ρώτησαν ποιος τον κάλεσε από τον συγκεκριμένο αριθμό κι εκείνος υπέδειξε την 35χρονη. 

«Τυφλώθηκε» από τη ζήλια

Πληροφορίες αναφέρουν πως η αντίστροφη μέτρηση για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα ξεκίνησε πριν από ένα περίπου χρόνο, όταν οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν σε έναν γάμο στην Αιτωλοακαρνανία, από όπου και κατάγονται και οι δύο. 

Επίθεση βιτριόλι: Αυτό είναι το προφίλ της ύποπτης που προσήχθη στη ΓΑΔΑ

Η κατηγορούμενη συνοδευόταν από τον σύντροφό της, ο οποίος έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα, κάτι που την εξόργισε. 

Ο άνδρας φέρεται να ισχυρίζεται πως ουδέποτε υπήρξε σχέση με την Ιωάννα, αλλά παρ’ όλ’ αυτά, η 35χρονη την θεωρούσε εμπόδιο στη σχέση τους, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ήταν στις προθέσεις του ο γάμος.

Παράλληλα, οι αρχές φέρονται να αναζητούν μια ακόμα μία γυναίκα η οποία ενδεχομένως προμήθευσε την κατηγορούμενη με το καυστικό υγρό.

Η 35χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη Τρίτη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απείθεια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top