Βιτριόλι: Προσωρινά κρατούμενη η 35χρονη - Στις 16 Ιουνίου η απολογία της

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απείθεια

η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση στην Ιωάννα

Προσωρινά κρατούμενη, μέχρι να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 16 Ιουνίου, κρίθηκε η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, που έγινε στην Καλλιθέα το πρωί της 20ης Μαΐου.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε στην 35χρονη ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.

Βιτριόλι: Στην Ευελπίδων η 35χρονη ύποπτη για την επίθεση στην Ιωάννα

Η προσαγωγή της 35χρονης στα δικαστήρια της Ευελπίδων ήταν κινηματογραφική. Οι αστυνομικοί σχεδόν σηκωτή την οδήγησαν στα γραφεία του ανακριτή για να αποφύγουν τις κάμερες. Η 35χρονη, που ενδεχομένως να είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα που έκανε την επίθεση στην Ιωάννα, δεν είπε κουβέντα και κρατούσε το κεφάλι της σκυφτό και το πρόσωπό της καλυμμένο. 

Βιτριόλι: Στην Ευελπίδων η 35χρονη ύποπτη για την επίθεση στην Ιωάννα

Νωρίτερα ο δικηγόρος που έχει εξουσιοδοτήσει η οικογένειά της, ο κ.Σάκης Κεχαγιόγλου, είπε πως μίλησε τηλεφωνικά μαζί της και του είπε: «δεν το έκανα εγώ».

Οι δηλώσεις Κεχαγιόγλου, συνηγόρου της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι

H ερωτική αντιζηλία φαίνεται πως ήταν το κίνητρο της 35χρονης, η οποία φέρεται να είχε στοχοποιήσει και δαιμονοποιήσει την Ιωάννα, καθώς τη θεωρούσε υπαίτια για τον χωρισμό από τον σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να έχει αποδεικτικά στοιχεία. Ο σύντροφος της 35χρονης κατά την εξέτασή του είπε πως ποτέ δεν είχε συνάψει ερωτική σχέση με την Ιωάννα.

Σύντροφος 35χρονης: «Δεν είχα σχέση με την Ιωάννα»

Αφορμή για την αποτρόπαια πράξη φέρεται να στάθηκε ένα αίτημα φιλίας στο facebook από τον σύντροφο της 35χρονης προς την Ιωάννα, μετά από γάμο στην Αιτωλοακαρνανία, στον οποίο συναντήθηκαν οι τρεις τους ως καλεσμένοι, πριν από περίπου έναν χρόνο. 

Επίθεση βιτριόλι: Πώς ξεκίνησαν όλα σε γάμο όπου συναντήθηκαν και οι τρεις

Η δράστις αν και φαινόταν να έχει οργανώσει το τέλειο σχέδιο, έπεσε σε λάθη. Η περούκα που φορούσε κατά την επίθεση, η τηλεκάρτα και το πακιστανικό κινητό βρέθηκαν στην κατοχή της.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της 35χρονης που οδήγησαν στην προσαγωγή

Tι έγινε το πρωί κατά την προσαγωγή της

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της 35χρονης στου Ζωγράφου, δεν είχαν ατράνταχτα στοιχεία εις βάρος της. Ωστόσο, η αντίδραση της και τα ευρήματα στο σπίτι της ήταν έκπληξη. Αυτό πυροδότησε την έρευνα. Το πρωί έγινε η προσαγωγή της 35χρονης, η οποία μάλιστα αντιστάθηκε.

Επίθεση βιτριόλι: Ποια η σχέση της γυναίκας που προσήχθη με την Ιωάννα

Στα γραφεία της ΓΑΔΑ την κράτησαν για αρκετές ώρες και μέχρι που οδηγήθηκε στα δικαστήρια, τηρούσε μια αρνητική στάση χωρίς να έχει παραδεχτεί το παραμικρό. Δεν έχει ομολογήσει την πράξη της. Αργότερα, η προσαγωγή της μετατράπηκε σε σύλληψη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top