Επίθεση βιτριόλι: Πώς ξεκίνησαν όλα σε γάμο όπου συναντήθηκαν και οι τρεις

Η κοινή συνάντηση της Ιωάννας με την 35χρονη και τον σύντροφό της

35χρονη-34χρονη

Η ερωτική αντιζηλία «όπλισε» όπως όλα δείχνουν το χέρι της γυναίκας που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, καθώς υποψιαζόταν ότι ο πρώην σύντροφός της είχε σχέση μαζί της και αποφάσισε να της καταστρέψει τη ζωή. 

Βιτριόλι: Στην Ευελπίδων η 35χρονη ύποπτη για την επίθεση στην Ιωάννα

Γιατί η Ιωάννα μέσα σε μια στιγμή βρέθηκε στην «κόλαση» χάνοντας σχεδόν ολοκληρωτικά το όμορφο πρόσωπο της από θειικό οξύ; Μερικά like στο facebook και κάποιες κοινές φωτογραφίες της Ιωάννας και του πρώην συντρόφου της 35χρονης φαίνεται να έκαναν την ξανθιά γυναίκα να πιστεύει ότι οι δυο τους έχουν δεσμό. 

Επίθεση βιτριόλι: «Δεν κινούσε υποψίες, ήταν ήρεμη»

Ένας γάμος στην Αιτωλοακαρνανία η «αφορμή»

Σύμφωνα με πληροφορίες αντιζηλία φέρεται να ξέσπασε σε έναν γάμο στον τόπο καταγωγής των δύο γυναικών. 

Η γνωριμία των τριών έγινε πριν από περίπου ένα χρόνο σε έναν γάμο σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας. Η 35χρονη είχε πάει με τον σύντροφό της και συνάντησαν για πρώτη φορά την Ιωάννα.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη της 35χρονης που οδήγησαν στην προσαγωγή

Οι ίδις πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τον γάμο το θύμα δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον νεαρό. Έκτοτε φαίνεται να άρχισε να ενοχλείτε η 35χρονη από την... παρουσία της Ιωάννας, φτάνοντας τελικά, όπως φαίνεται, στην επίθεση με το βιτριόλι στις 20 Μαΐου. 

Η 35χρονη ζήλευε παθολογικά την Ιωάννα

Η 35χρονη φέρεται να ζήλευε παθολογικά την Ιωάννα και τη θεωρούσε «εμπόδιο» στη σχέση της με τον πρώην σύντροφο της. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί ελάχιστες φορές σε κοινή παρέα.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για εμμονή της 35χρονης με την Ιωάννα με αποτέλεσμα να τη στοχοποιήσει και να θέλει το κακό της. 

Επίθεση βιτριόλι: Αυτό είναι το προφίλ της ύποπτης που προσήχθη στη ΓΑΔΑ

«Δε μιλάμε για ψυχική διαταραχή, αλλά για εμμονές»

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας αναφέρει χαρακτηριστικά για τις εμμονές της 35χρονης απέναντι στην Ιωάννα ότι «Πρώτον η Ιωάννα ήταν όμορφη. Θα μου πείτε και η δράστης είναι όμορφη, ναι αλλά και η Ιωάννα είναι όμορφη. Δεύτερον, το μίσος, η αντιπαλότητα, η αντιζηλία και η εκδικητικότητα δεν εξηγούνται με τη λογική. Άμα σου μπούνε μέσα σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το να χάσεις τον έλεγχο. Δεν μιλάμε για ψυχική διαταραχή, μιλάμε για εμμονές που έχουν να κάνουν με μια πολύ ωραία γυναίκα, που κατά τη γνώμη της, αν είναι έτσι τα πράγματα, πίστευε ότι της έφαγε τον άντρα».

Τι κατέθεσε ο νεαρός που φαίνεται να είναι η «πέτρα του σκανδάλου»

Ο νεαρός, για τα μάτια του οποίου έγινε το κακό, κλήθηκε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών προκειμένου να δώσει στους αστυνομικούς στοιχεία.

Σύντροφος 35χρονης: «Δεν είχα σχέση με την Ιωάννα»

Πληροφορίες λένε ότι ο άνδρας υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με την Ιωάννα και όλα ήταν στο μυαλό της 35χρονης. Φέρεται, μάλιστα, να είπε ότι η πρώην σύντροφός του πίστευε ότι η σχέση τους δεν πήγαινε καλά λόγω της επαφής που είχε με την Ιωάννα, κάτι το οποίο δεν ίσχυε. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top