Επίθεση με βιτριόλι: Διασκέδαζε στο χωριό της το τριήμερο η 35χρονη

Tι λένε στο Star οι κάτοικοι από το χωριό της Ιωάννας

Στιγμιότυπο Star

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα. Πριν λίγες ώρες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα η βασική ύποπτη και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Τρίτη 16 Ιουνίου. Σε βάρος της ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.

Βιτριόλι: Προσωρινά κρατούμενη η 35χρονη - Στις 16 Ιουνίου η απολογία της

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε και στο χωριό της 34χρονης Ιωάννας, το Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας, όπου έμαθαν και εκεί τις εξελίξεις της υπόθεσής της. Μάλιστα, το χωριό της 34χρονης απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από το χωριό της 35χρονης που είναι η βασική ύποπτη για την επίθεση.

Επίθεση βιτριόλι: Πώς ξεκίνησαν όλα σε γάμο όπου συναντήθηκαν και οι τρεις

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Μαίρη Τζώρα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 35χρονη είχε επισκεφτεί τον τόπο καταγωγής της για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Σύμφωνα με όσα είπαν οι συγχωριανοί της φερόμενης ως δράστριας της επίθεσης, η επίσκεψή της στο χωριό δεν προμήνυε τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς έδειχνε να συνεχίζει τη ζωή της σα να μην συνέβη ποτέ τίποτα.

Επίθεση με βιτριόλι: Ποια ήταν η αντίδραση της Ιωάννας όταν έμαθε τα νέα

Κανείς από τους συγχωριανούς δεν περίμενε τα πολύ πρόσφατα νέα για την υπόθεση, ενώ οι συγγενείς της 35χρονης φέρεται να έχουν κλειστεί στο σπίτι και να μην έχουν επαφές με τον έξω κόσμο, αφότου έμαθαν την είδηση. Εξαίρεση αποτελεί ο πατέρας της, που βρίσκεται στην Αθήνα για να σταθεί στο παιδί του.

Επίθεση βιτριόλι: «Δεν κινούσε υποψίες, ήταν ήρεμη»

Και η οικογένεια της άτυχης Ιωάννας ζουν το δικό τους μαρτύριο και παρακολουθούν με αγωνία τις διαρκείς εξελίξεις, ενώ παραμένουν φειδωλοί με τις δηλώσεις τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top