Μυτιλήνη: Νεαροί με κράνη και ρόπαλα επιτέθηκαν σε θαμώνες

Έκαναν ελέγχους σε Έλληνες και ξένους περαστικούς

Ομάδα νεαρών με κράνη και ρόπαλα αναστάτωσε το βράδυ της Τρίτης τη Μυτιλήνη, ελέγχοντας Έλληνες και ξένους περαστικούς. Οι νεαροί δεν δίστασαν μάλιστα να επιτεθούν σε θαμώνες επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Μεταναστευτικό: Στο μικροσκόπιο οι ΜΚΟ – Βαριές καταγγελίες από Κουμουτσάκο

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, πρόκειται για 20 νεαρούς, οι οποίοι επιτέθηκαν και σε θαμώνες επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν φοιτητές και εργαζόμενοι και εθελοντές σε μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην αντιμετώπιση της προσφυγικής μεταναστευτικής κρίσης. Σε όλες τις περιπτώσεις επενέβη η Αστυνομία.

Είχε προηγηθεί πορεία αντιφασιστικών, φοιτητικών κυρίως, οργανώσεων από την παραλία της Επάνω Σκάλας στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ όπου η Αστυνομία δεν επέτρεψε στους διαδηλωτές να συνεχίσουν.

Η ίδια ομάδα νεαρών, διατηρώντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους και με ρόπαλα, βρέθηκαν στο χωριό της Μόριας αργά το απόγευμα της Τρίτης, ελέγχοντας σπίτια και μαγαζιά εάν σε αυτά κατοικούν ξένοι, αιτούντες άσυλο ή μέλη, εθελοντές και εργαζόμενοι σε ΜΚΟ.

Έσπασαν το αυτοκίνητο μιας Ιταλίδας εργαζόμενης σε ΜΚΟ στο οποίο επέβαιναν και δυο αιτούντες άσυλο. Η Αστυνομία επενέβη μετά από τηλεφωνικές καταγγελίες πολιτών.

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι στη Μόρια: Απέκλεισαν το hot spot

Με ανακοίνωση του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της Μόριας έγινε γνωστό ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top