Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι στη Μόρια: Απέκλεισαν το hot spot

Ανέλαβαν χρέη αστυνομίας - Κάνουν περιπολίες στο χωριό

Έκρυθμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στη Μόρια μετά τα επεισόδια των τελευταίων ημερών, με χιλιάδες πρόσφυγες να εξεγείρονται για τις συνθήκες διαβίωσης. Οι κάτοικοι, που έχουν φτάσει στα όριά τους, έχουν αποκλείσει το hot spot της περιοχής δημιουργώντας ένα ανθρώπινο τείχος.

Καζάνι που βράζει η Μόρια: Επεισόδια μεταξύ μεταναστών και κατοίκων

Όπως μετέδωσε ο Άρης Λάμπος για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι κάτοικοι της Μόριας βρίσκονται στους δρόμους και όποτε περνούν ομάδες μεταναστών, τους απαγορεύουν την είσοδο στο κέντρο του χωριού και τους οδηγούν στο χοτ σποτ από περιφερειακό δρόμο, καθώς όπως αναφέρουν, δεν αντέχουν άλλο τις εντάσεις στον τόπο τους.

Επεισόδια στη Μόρια: Γυναίκα προσπάθησε να πάρει το όπλο αστυνομικού

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, οι ΜΚΟ είναι αυτές που βρίσκονται πίσω από την ένταση και τα επεισόδια στο χοτ σποτ της περιοχής, και είναι υπεύθυνοι για τους δεκάδες παράνομους μετανάστες, καθώς έχουν δει δεκάδες φορές να τους μεταφέρουν από τα τουρκικά παράλια.

Μόρια: Επεισόδια μεταξύ μεταναστών και ΜΑΤ - Ρίψη χημικών και κλεφτοπόλεμος

Επιπλέον, οι κάτοικοι της Μόριας ζητούν άμεσα την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή και την άμεση παρέμβαση του δημάρχου και της περιφέρειας, καθώς δεν μπορούν μόνοι τους να προστατέψουν τις περιουσίες τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top