Επίθεση ανηλίκων στην Αγία Παρασκευή: Άγνωστος απείλησε ξανά τον 14χρονο 

Συγκλονίζει ο πατέρας -  Άφαντοι οι δράστες αλλά και οι οικογένειές τους  

Την αποκάλυψη ότι άγνωστο άτομο κάλεσε τον γιο του χθες το βράδυ και τον απείλησε εκ νέου, έκανε ο πατέρας του 14χρονου που δέχθηκε επίθεση στις 2 Ιανουαρίου από τρεις ανηλίκους στην Αγία Παρασκευή. Οι ανήλικοι έστησαν ενέδρα στον γιο του και στη συνέχεια του έβγαλαν τα παπούτσια, τον ανάγκασαν να τους ακολουθεί ξυπόλητος και να γονατίσει όσο τον βιντεοσκοπούσαν και τον απειλούσαν.

Αγία Παρασκευή: Ανάγκασαν 14χρονο να δώσει τα παπούτσια και τον σκύλο του!

Απειλές επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε και ο ίδιος, όπως είχε αποκαλύψει στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star. «Είναι αλήθεια (ότι τηλεφώνησαν στον σπίτι μας και απείλησαν ότι θα μας σκοτώσουν με πυροβόλα όπλα). Δεν γνωρίζω ποιος με κάλεσε μέσα στη νύχτα, ήταν άγνωστος και νομίζω έφηβος» δήλωσε στο OPEN. 

Αγία Παρασκευή: Ο εφιάλτης του 14χρονου και οι απειλές στην οικογένειά του

Όσον αφορά τον γιο του ανέφερε συγκεκριμένα ότι το βράδυ του Σαββάτου και παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες γύρω από το θέμα, άτομο κάλεσε με απόκρυψη τον γιο του και τον απείλησε πάλι. Όπωςδιευκρίνισε, το παιδί δεν αναγνώρισε τη φωνή του ατόμου που τον κάλεσε, ενώ η κλήση διήρκεσε 47 δευτερόλεπτα, μέχρι που ο γιος έκλεισε το τηλέφωνο.

«Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι αυτοί (που κακοποίησαν το παιδί) είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα με πυροβολήσουν με μία μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Πρέπει να δει η Αστυνομία πόσα άτομα εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία» δήλωσε επίσης ο πατέρας του 13χρονου, ο  οποίος έκανε λόγο για ευκατάστατες οικογένειες.

Άφαντοι οι δράστες και οι οικογένειές τους

 

Μέχρι στιγμής η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη για το περιστατικό βίας, ενώ άφαντοι παραμένουν όχι μόνο οι κατηγορούμενοι ως δράστες αλλά και οι γονείς τους! 

Ο Εισαγγελέας Ανηλίκων πάντως έχει ενημερωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν και αναμένονται τις επόμενες ώρες εξελίξεις.

Συγκλονίζει ο πατέρας: Δε νιώθω οργή για τους δράστες – Η οικογένεια πρέπει να βάζει όρια 

«Εγώ πιστεύω ότι πρωτίστως η οικογένεια πρέπει να δίνει την πρέπουσα σημασία στα παιδιά όταν μεγαλώνουν και να τους βάζει όρια ώστε να γίνουν σωστοί άνθρωποι αι μέλη της κοινωνίας», δήλωσε ο  πατέρας του 14χρονου στο OPEN αναφερόμενος στην έξαρση των περιστατικών βίας κατά ανηλίκων.  «Όταν μία οικογένεια δεν είναι σε θέση να παρέχει αυτές τις κατευθύνσεις στα παιδιά, τότε είναι χρέος της πολιτείας και όλων μας να συνεισφέρουμε είτε μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών, είτε μέσω ειδικών για να μην καταλήγουν τα παιδιά να κάνουν πράγματα, όπως αυτά που έκαναν στο παιδί μου» συμπλήρωσε. 

Είπε ακόμη ότι δεν έχει οργή για τα παιδιά που επιτέθηκαν στον γιο του. 

«Έχω μία απέραντη λύπη, τόσο για αυτό που συνέβη στο δικό μου το παιδί που ουσιαστικά του άλλαξε τη ζωή, όσο και για τα παιδιά που έκαναν αυτά τα απαίσια πράγματα. Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι, ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, μέχρι να καταφέρουμε να βρούμε τη φόρμουλα που πρέπει να κάνουμε ως γονείς για να μην φτάνουν τα παιδιά στην παραβατικότητα και τις εγκληματικές πράξεις» τόνισε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top