Αγία Παρασκευή: Ανάγκασαν 14χρονο να δώσει τα παπούτσια και τον σκύλο του!

Νέο περιστατικό βίας από ομάδα ανηλίκων κατά συμμαθητή τους

Ένα αδιανόητο περιστατικό βίας έζησε 14χρονος μαθητής στην Αγία Παρασκευή ο οποίος δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του την ώρα που έβγαλε βόλτα τον σκύλο του. 

Ξεσπούν οι γονείς του 7χρονου: «Τον στρίμωξε, τον έγδυσε και τον ζωγράφισε»

Όπως σημείωσε ο Αλέξανδρος Γύγος στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star το σοκαριστικό είναι ότι το ένα από τα τρία άτομα που επιτέθηκαν στον ανήλικο είναι συμμαθητής του. 

Έχουν ίδια ηλικία πηγαίνουν στην ίδια τάξη αλλά σε άλλο τμήμα.

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, το τελευταίο διάστημα το παιδί της δεχόταν απειλητικά μηνύματα. Μισή ώρα πριν βγάλει το σκύλο του βόλτα ο 14χρονος,  οι τρεις ανήλικοι είχαν πετάξει αυγά στο σπίτι του... 


Βullying: Νέα Επίθεση Σε Ανήλικο Στη Νέα Φιλαδέλφεια - Video

Τρακόσια μέτρα μακριά από το σπίτι του οι ανήλικοι  ακινητοποίησαν τον 14χρονο σε ένα σκοτεινό δρόμο, τον χτύπησαν με γροθιές τη μύτη, τον ανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια του, έκλεψαν το σκύλο και όλα αυτά τα τράβηξαν με τα κινητά τους τηλέφωνα video αναγκάζοντας τον να γονατίσει στη μέση του δρόμου. Του υπαγόρευσαν μάλιστα να λέει ακατάληπτα λόγια για δύο κοπέλες... 

Mετά την πράξη τους, ανέβασαν το βίντεο στο Instagram. Μάλιστα απείλησαν τον 14χρονο πως αν μιλήσει θα τον μαχαιρώσουν. Ένας απ' αυτούς μάλιστα του είπε ότι έχει όπλο και πως θα τον σκοτώσει αν  δεν κρατήσει το στόμα του κλειστό. 

Οι ανήλικοι έχουν τακτοποιηθεί από την αστυνομία και αναζητούνται. 

Bullying: Πλατφόρμα για ανώνυμες καταγγελίες ανακοίνωσε η  Μιχαηλίδου 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί πέφτει θύμα εκφοβισμού. 

Όπως είπε στο Star η μητέρα του ο συμμαθητής του πολλές φορές όταν επέστρεφαν με το σχολικό έκανε κεφαλοκλείδωμα στον γιο της  και του ασκούσε μπόουλινγκ. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top