Αγία Παρασκευή: Ο εφιάλτης του 14χρονου και οι απειλές στην οικογένειά του

«Ήρθε σπίτι μέσα στο αίμα», λέει η μητέρα του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έζησε ένας 14χρονος μαθητής Γυμνασίου στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του την ώρα που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του. Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας του στην κάμερα του Star. 

Αγία Παρασκευή: Ανάγκασαν 14χρονο να δώσει τα παπούτσια και τον σκύλο του!

«Είναι σοκ να βλέπεις το παιδί σου σε αυτή την κατάσταση. Ήρθε στο σπίτι το παιδί ξυπόλυτο με αίματα στη μύτη και κλαίγοντας. Τον απείλησαν εκείνη τη στιγμή πως αν μιλήσει θα τον μαχαιρώσουν με σουγιά. Και επίσης του είπαν πως αν τολμήσει και πει κάτι στους γονείς του έχουν πιστόλι και θα τον σκοτώσουν. Και αυτόν και εμάς» είπε η μητέρα του ανήλικου παιδιού στον Αλέξανδρο Γύγο.

«Του έβγαλαν τα παπούτσια. Του έχωσε δύο μπουνιές στη μύτη. Τον έβαλαν να γονατίσει, τον τράβηξαν βίντεο ζητώντας του να αναφερθεί σε δύο κορίτσια και να αναφέρει χαρακτηρισμούς πολύ άσχημους» είπε η ίδια.

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έζησε ένας 14χρονος μαθητής Γυμνασίου στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του την ώρα που έβγαλε βόλτα τον σκύλο του

Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας του μαθητή στο Star και τον Αλέξανδρο Γύγο

O μαθητής είχε βγάλει το σκύλο του βόλτα, όταν τριακόσια μέτρα από το σπίτι του, τρεις ανήλικοι τον πλησίασαν - ο ένας εκ των οποίων συμμαθητής του. Τον χτύπησαν, τον απείλησαν και τον εξευτέλισαν.

Συμμορία ανηλίκων απειλεί με μαχαίρι μαθητές και τους ληστεύει

Ο συμμαθητής του θύματος, φέρεται να είχε παραβατική συμπεριφορά με αρκετές αποβολές από το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο φοιτούν μαζί. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα φαίνεται πως έκανε συστηματικά μπούλινγκ στον μαθητή.  

 «Επειδή είναι στο ίδιο σχολικό, του έκαναν κεφαλοκλείδωμα πολλές φορές. Και δεν μας είχε πει τίποτα γιατί φοβόταν ότι στο σχολείο θα τον φωνάζουν μετά "καρφί"» καταγγέλλει η μητέρα του 14χρονου.

 Λίγο πριν από την άγρια επίθεση είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα της οικογένειας και είχαν βανδαλίσει το αυτοκίνητο.

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έζησε ένας 14χρονος μαθητής Γυμνασίου στην Αγία Παρασκευή

Φαίνεται όμως να μην αρκέστηκαν σε αυτό. Έστησαν καρτέρι στον ανήλικο.

Αγία Παρασκευή: Καταγγελία για απειλές στην οικογένεια του 14χρονου - «Θα έρθω με 50 άτομα να στο κάνω λίμπα»

«Δεν είναι ότι βρέθηκαν στον δρόμο, διαφώνησαν για κάτι και πλακώθηκαν στο ξύλο ή έδωσαν δυο χαστούκια. Μιλάμε ότι πήγαν τρεις μαζί - δύο τον κρατούσαν και ένας του έριξε γροθιά στη μύτη με κλειδιά» είπε ο πατέρας του μαθητή στο Star.

Οι απειλές δε σταμάτησαν. Λίγες ώρες μετά το άγριο περιστατικό ο ανήλικος και η οικογένεια του καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα.

«Με πήραν τη νύχτα και μου είπαν ότι "θα έρθω με 50 άτομα και θα στο κάνω λίμπα". Ήταν 3:00 τη νύχτα. Αφού είχα γυρίσει από το αστυνομικό τμήμα πλέον» κατήγγειλε ο πατέρας του 14χρονου.

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έζησε ένας 14χρονος μαθητής Γυμνασίου στην Αγία Παρασκευή

Τόσο οι τρεις ανήλικοι όσο και οι γονείς τους αναζητούνται από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top