Συμμορία ανηλίκων απειλεί με μαχαίρι μαθητές και τους ληστεύει

Τους αναζητά η Ασφάλεια

Συμμορία 15 ανηλίκων που σκορπά τον τρόμο στην Αγία Παρασκεύη, αναζητά η ασφάλεια της περιοχής. Μόνο το βράδυ του Σαββάτου επιτέθηκαν σε δυο μαθητές με απειλή μαχαιριού. 

Η πρώτη επίθεση έγινε στις 8 το βράδυ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όταν τα 15 άτομα προσέγγισαν έναν 16χρονο και με την απειλή μαχαιριού, του άρπαξαν 50 ευρώ που είχε πάνω του. Η δεύτερη έγινε δύο ώρες αργότερα στο ίδιο σημείο, όπου απείλησαν και έβρισαν έναν ανήλικο, του πήραν το χαρτζιλίκι που είχε στην τσέπη και το μπουφάν που φορούσε.

Ναύπακτος: Ανήλικοι διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Άλλη μια επίθεση σημειώθηκε την Πέμπτη αυτή τη φορά σε στάση λεωφορείου στην Κηφισίας, από άλλη συμμορία ανηλίκων, 10 άτομα αυτή φορά.

Το 16χρονο θύμα περίμενε το λεοφωρείο, όταν έφτασε κατέβηκαν από αυτό 10 άτομα, ο ένας εκ των οποίων ήταν γνωστός του. Τον απείλησε και ξεκίνησαν να τον ξυλοκοπούν όλοι μαζί. Του αρπαξαν το κινητό και τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία εντόπισε τον έναν δράστη, ο οποίος παραδέχθηκε την πράξη του και ζήτησε συγνώμη. Η εισαγγελέας ανηλίκων διέταξε σχηματισμό δικογραφίας και την παραπομπή του ενώπιον της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top