Αλιάκμονας: «Ο πατέρας δε στερούταν το μωρό» λέει ο δικηγόρος της 29χρονης

Ο ανακριτής διέταξε κατεπείγουσα ιατρική πραγματογνωμοσύνη για τη μητέρα

Όσα είπε ο δικηγόρος της 29χρονης, Αντώνης Μπιδέρης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha 

Προφυλακίστηκε η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση του 11 μηνών βρέφους της. Το μωρό βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, με τη μητέρα να υποστηρίζει ότι το κοριτσάκι της μπουσούλησε κι έπεσε στο νερό. 

Αλιάκμονας: «Μπουσουλούσε και έπεσε» - Η μητέρα «σπάει» τη σιωπή της

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Ο δικηγόρος της 29χρονης, Αντώνης Μπιδέρης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha έκανε γνωστό πως ο ανακριτής έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα ιατρική πραγματογνωμοσύνη για τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η 29χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του μωρού της

Η 29χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του μωρού της

Αλιάκμονας: Συγκλονίζει αστυνομικός - Η στιγμή που βρήκαν νεκρό το βρέφος

Ο κ. Μπιδέρης αναφέρθηκε και στον πατέρα του μωρού, ο οποίος μέχρι τώρα υποστηρίζει ότι έκανε προσπάθειες να αναγνωρίσει το παιδί και να περνά χρόνο μαζί του, αλλά η 29χρονη δεν τον άφηνε. «Ο πατέρας είναι η δεύτερη τραγική φιγούρα σε αυτή την υπόθεση. Μέχρι στιγμής από τις επαφές μου δεν προκύπτει ότι το παιδί στερούταν τον πατέρα, υπό την έννοια ότι η μητέρα δεν του επέτρεπε να το βλέπει. Επίσης, δε μου προκύπτει από τις συζητήσεις μαζί της ότι ήταν ένας κακός πατέρας».

Βέροια: Ο Πατέρας Του Βρέφους Που Πνίγηκε Μιλά Στο Star - Video

Ο τραγικός επίλογος για το μωράκι γράφτηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η 29χρονη έφυγε από το χωριό της στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μαζί με το μωρό, λέγοντας στους δικούς της ότι θα το πήγαινε βόλτα. Επέστρεψε στο χωριό της την επόμενη μέρα χωρίς το παιδί.  Κινητοποιήθηκε η οικογένειά της κι απευθύνθηκε στην αστυνομία. Η 29χρονη φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που ήταν το μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα. Ωστόσο, οι πληροφορίες που έδωσε ήταν συγκεχυμένες για το πώς κατέληξε το μωρό στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, λίγες μέρες πριν προλάβει να συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο ζωής του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top