Αλιάκμονας: Συγκλονίζει αστυνομικός - Η στιγμή που βρήκαν νεκρό το βρέφος

«Επέπλεε μπρούμυτα, ήταν περιποιημένο μωρό»

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή ενός από τους αστυνομικούς που βρήκαν νεκρό το 11 μηνών μωρό στην όχθη του Αλιάκμονα. «Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα... Ήταν περιποιημένο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δε χωράει ανθρώπινος νους τη φρίκη με το πνιγμένο μωρό στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα στη Βέροια. Το 11 μηνών βρέφος βρέθηκε να κείτεται νεκρό στις όχθες του ποταμού, όταν το εντόπισαν αστυνομικοί μετά από υπόδειξη της μητέρας, η οποία αναμένεται να απολογηθεί αύριο.

Την ίδια ώρα, ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή αστυνομικού που βρήκε το άψυχο κορμάκι του παιδιού: 

«Ήμασταν μια ομάδα της ΟΠΚΕ πέντε ατόμων, οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας Βέροιας και Αλεξάνδρειας και δύο περιπολικά. Από τις 10 το βράδυ ψάχναμε στο ποτάμι. Στις 12 και μισή φτάσαμε στις όχθες. Ένας συνάδελφος εντόπισε το μωρό στην άκρη στα βράχια στη 1 και μισή τα ξημερώματα. Αμέσως μας φώναξε», περιέγραψε στο Live News και πρόσθεσε: 

Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο, το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν αλήθεια ή ψέμα. Είχε κάποια σημάδια στο πρόσωπο.

«Το μωρό ήταν περιποιημένο. Φορούσε μπουφανάκι, ένα κολάν πολύχρωμο και τα παπουτσάκια του. Όλοι μας σοκαριστήκαμε. Είμαστε και οι 5 πατεράδες μικρών παιδιών», πρόσθεσε.

Αλιάκμονας: «Μπουσουλούσε και έπεσε στο νερό» - Απολογείται η μητέρα του νεκρούς βρέφους

Αύριο Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί η μητέρα του αδικοχαμένου βρέφους, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η 29χρονη μητέρα που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα ήταν εκείνη που υπέδειξε στους αστυνομικούς πού βρίσκεται το παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνη ευθυνόταν για τον θάνατό του, όμως στη συνέχεια ανασκεύασε τους ισχυρισμούς της. Σήμερα, όμως, σύμφωνα με όσα είπε στον αδελφό της μέσα από το κρατητήριο, υποστήριξε ότι το μωρό μπουσουλούσε και έπεσε μόνο του στο ποτάμι, όμως δεν έπεσε να το σώσει γιατί δεν ξέρει κολύμπι, όπως φέρεται να δήλωσε η ίδια στους αστυνομικούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top