Αλιάκμονας: «Μπουσουλούσε και έπεσε» - Η μητέρα «σπάει» τη σιωπή της

Τι ισχυρίζεται μέσα από τα κρατητήρια

Τι ισχυρίζεται η μητέρα που κατηγορείται για τον πνιγμό του βρέφους / Βίντεο Mega

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με τον τραγικό θάνατο βρέφους, που βρέθηκε στον Αλιάκμονα. «Το παιδί μπουσουλούσε και έπεσε στο νερό», φέρεται να ισχυρίζεται τώρα η μητέρα του που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Βέροια: Συγκλονίζει ο πατέρας - «Περπατάω και λυγίζουν τα γόνατά μου»

Η 29χρονη μητέρα του 11 μηνών βρέφους βρίσκεται υπό κράτηση και αναμένεται να απολογηθεί αύριο Τετάρτη 4 Ιανουαρίου. Αν και αρχικά φέρεται να παραδέχθηκε ότι εκείνη πέταξε το παιδί από το φράγμα του Αλιάκμονα, στη συνέχεια ανασκεύασε τους ισχυρισμούς της. Τώρα ισχυρίζεται ότι το παιδί μπουσουλούσε όταν έπεσε στο νερό.

Βέροια: «Είναι ένα πονεμένο πλάσμα», λέει ο δικηγόρος της

Μητέρα στη Βέροια κατηγορείται ότι έριξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

«Μπουσουλούσε, γλίστρησε και έπεσε», φέρεται να υποστηρίζει τώρα η μητέρα του νεκρού μωρού

«Με κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό, ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και ότι το πέταξα στο ποτάμι», δήλωσε η ίδια μέσα από τα κρατητήρια στην εκπομπή Live News και πρόσθεσε ότι αγαπούσε πολύ το παιδί της:

«Την αγαπούσα την κόρη μου πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, είχε ωραία μέρα και την πήγα βόλτα», ισχυρίστηκε και συνέχισε:

Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκαν και η μικρή έπεσε στο ποτάμι. Αυτό... Μετά δε... δε μπορούσα να τη βγάλω από  μέσα. Ναι δε μπορούσα να πέσω στο νερό και να τη βγάλω.
 

Αλιάκμονας: «Έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή», λέει ο αδελφός της

Την ίδια εξήγηση έδωσε και στους οικείους της σήμερα. «Μπουσουλούσε, γλίστρησε και έπεσε το μωρό», είπε στον αδελφός της μέσα από το κρατητήριο, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στην εκπομπή Tlive. Ο θείος του νεκρού μωρού αναφέρθηκε και στα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει η γυναίκα:

Βέροια: «Η μητέρα ρωτά συνεχώς αν το παιδί της είναι ζωντανό»

«Έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε κόψει... Δεν επισκεπτόταν ψυχίατρο... Ελάχιστες φορές την είχαν επισκεφθεί οι κοινωνικοί λειτουργοί», πρόσθεσε.

Αλιάκμονας: Έγινε μυστικά η κηδεία του βρέφους - «Ξεσπά» στο Star ο πατέρας

Αναφερόμενος στη βραδιά που η 29χρονη έφυγε από το σπίτι μαζί με το μωρό υποστήριξε: «Πήρε το παιδί και έφυγε με ταξί την παραμονή, εγώ την είδα, κάπου πήγε αλλά δε μας είπε πού. Ήρθε την επόμενη μέρα στο σπίτι, αλλά χωρίς το παιδί. Νόμιζα ότι το μωρό ήταν στον πατέρα του δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω τι έκανε μετά».

29χρονη μητέρα κατηγορείται για τον θάνατο του παιδιού της'

«Δεν αντέδρασα γιατί δεν ήξερα κολύμπι», υποστήριξε η κατηγορούμενη μητέρα

Αλιάκμονας: «Δεν αντέδρασα γιατί δεν ήξερα κολύμπι»

Στις ερωτήσεις των αστυνομικών που τη ρωτούσαν επίμονα γιατί δεν έτρεξε να βγάλει το παιδί της από τα παγωμένα νερά του ποταμού, η 29χρονη φέρεται να απάντησε πως δε γνωρίζει κολύμπι και δε συνειδητοποίησε τι ακριβώς έγινε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μετά την τραγωδία, η 29χρονη κάλεσε ταξί, αποχώρησε από το σημείο, έκανε ρεβεγιόν και την επόμενη μέρα βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειάς της, όπου και αναρωτήθηκαν πού είναι το μωρό.

Όσα υποστήριξε στους συγγενείς της, που φρόντιζαν το άτυχο μωράκι, δεν έπεισαν. Ανησύχησαν για την τύχη του μωρού και κάλεσαν την αστυνομία. 

Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τη μητέρα πού βρίσκεται το παιδί της, εκείνη μετά από αρκετή ώρα τους υπέδειξε το σημείο στο φράγμα του Αλιάκμονα. Όταν έφτασαν εκεί βρήκαν νεκρό το άτυχο κοριτσάκι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top