Βέροια: Συγκλονίζει ο πατέρας - «Περπατάω και λυγίζουν τα γόνατά μου»

«Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε πώς είμαι ψυχολογικά» λέει ο πατέρας του βρέφους

Σοκ στο πανελλήνιο από την υπόθεση της Βέροιας - Τι είπε ο πατέρας του βρέφους στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Πάω να κάνω βήμα και λυγίζουν τα γόνατά μου» λέει ο τραγικός πατέρας του 11 μηνών βρέφους που πέταξε η 29χρονη μητέρα του στον Αλιάκμονα στη Βέροια. Η ψυχολογική κατάσταση του πατέρα είναι πολύ άσχημη. Όπως λέει, ήδη από τον Νοέμβριο είχε λάβει την απόφαση να κινηθεί δικαστικά για την αναγνώριση του παιδιού του, αφού η 29χρονη δεν ήθελε να συναινέσει στην αναγνώριση.

Βέροια: «Είναι ένα πονεμένο πλάσμα», λέει ο δικηγόρος της

«Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε πώς είμαι ψυχολογικά» είπε ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως λέει, ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί αλλά τον εμπόδισαν.

Ζήτησα την αναγνώριση του παιδιού με συμβολαιογραφική πράξη. Μου έλεγε (η 29χρονη) "θα σου εγώ πότε, θα σου πω εγώ πότε". Έτσι αποφάσισα να πάω δικαστικά, κάτι που κοστίζει, με το αποτέλεσμα, να έχουμε αυτήν την τραγική κατάληξη

Αλιάκμονας στη Βέροια

Ο πατέρας του βρέφους υποστηρίζει ότι ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί αλλά τον εμπόδισαν

Ο ίδιος είπε ότι στις 2 Δεκεμβρίου είχε πάει το μωρό στον παιδίατρο, ενώ προπαραμονές Χριστουγέννων είχε πάει να δει και πάλι το παιδί και να δει ποιες ήταν οι εξελίξεις στο θέμα της αναγνώρισης, ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν και πάλι αρνητική.

Ο ίδιος τονίζει ότι η μητέρα μέχρι τότε δεν είχε δείξει κάποια αρνητική ή περίεργη συμπεριφορά ως προς το μωρό ή κάτι άλλο που να τον προβληματίσει. «Δεν το χωρά ο νους» λέει για αυτό που έγινε με το παιδί του.

Περπατάω, πάω να κάνω βήμα και λυγίζουν τα γόνατά μου

Βέροια: Αυτή είναι η μητέρα που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Βέροια: «Η 29χρονη είναι ένα τρομαγμένο κορίτσι - Ζητούσε να δει το βρέφος»

O δικηγόρος της 29χρονης, Αντώνης Μπιδέρης, επανέλαβε πως η μητέρα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και δεν έχει ομολογήσει ότι σκότωσε το παιδί της. «Πουθενά από την δικογραφία δεν προκύπτει ομολογία ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και από δόλο», είπε.

Βέροια: «Η μητέρα ρωτά συνεχώς αν το παιδί της είναι ζωντανό»

«Είναι ένα πονεμένο πλάσμα, ένα τρομαγμένο κορίτσι που δεν έχει καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί. Ρωτούσε τι είχε συμβεί και ζητούσε να δει το μωρό μέχρι που της ανακοίνωσαν ότι έχει γίνει και η κηδεία» είπε ο κ. Μπιδέρης.

Στην εκπομπή μίλησε και η κ. Σοφία Ζεϊμπέκη, δικηγόρος του πατέρα του 11 μηνών βρέφους, η οποία αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε ο πατέρας για να πείσει την 29χρονη για την αναγνώριση του παιδιού του και πως στο τέλος απογοητευμένος από την άρνησή της μητέρας του βρέφους είχε λάβει την απόφαση να κινηθεί δικαστικά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top