Βέροια: Αυτή είναι η μητέρα που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Θρήνος για το 11 μηνών βρέφος που φέρεται να πέταξε η μητέρα του στον Αλιάκμονα / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με τον θάνατο του βρέφους, το οποίο φέρεται να σκότωσε η ίδια του η μητέρα, πετώντας στον Αλιάκμονα. Η γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αν και αρχικά ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί της, στη συνέχεια ανασκεύασε.

Bέροια: «Δε σκότωσα το μωρό μου, δε ξέρω τι έγινε» λέει τώρα η 29χρονη

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε το 11 μηνών μωρό της, ρίχνοντάς το από το φράγμα του Αλιάκμονα. Η γυναίκα αν και αρχικά ομολόγησε την πράξη της, στη συνέχεια φέρεται να ανασκεύασε τους ισχυρισμούς της.

Βέροια: Ασφυκτικός ο θάνατος του μωρού που το πέταξε η μητέρα στο ποτάμι

πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Η 29χρονη μητέρα του μωρού φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Βέροιας, απ' όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την προσεχή Τετάρτη. Μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Αλιάκμονας: Οι νοσηλείες σε ιδρύματα και η διαμάχη για την επιμέλεια

«Δε σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να ισχυρίστηκε η μητέρα έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, αν και αρχικά ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι εκείνη ήταν που πέταξε το παιδί της μέσα στο ποτάμι, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η 29χρονη κατηγορούμενη μητέρα φέρεται να είναι σε κατάσταση σύγχυσης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικά προβλήματα, γι΄αυτό και είχε νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα στο παρελθόν.

29χρονη μητέρα στη Βέροια πέταξε στον Αλιάκμονα το μωρό της και πνίγηκε

Η μητέρα του 11 μηνών βρέφους ομολόγησε αρχικά ότι σκότωσε το παιδί της, όμως στη συνέχεια ανασκεύασε τους ισχυρισμούς της

Η γυναίκα και το άτυχο βρέφος έμεναν με τους γονείς της στον Σταυρό Αλεξάνδρειας. Πληροφορίες και μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι το προηγούμενο διάστημα είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος, φέρεται να προσπαθούσε να πάρει την επιμέλειά του.

Πώς έγινε η τραγωδία στον Αλιάκμονα με τον πνιγμό του βρέφους

Η 29χρονη κάλεσε ταξί και έφυγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το 11 μηνών κοριτσάκι της από το χωριό όπου έμεναν για το φράγμα του Αλιάκμονα. Επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς όμως το παιδί της.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ξεκίνησαν οι έρευνες και το μωρό βρέθηκε τελικά νεκρό σε μία όχθη της τεχνητής λίμνης.

Η 29χρονη μητέρα στη Βέροια ομολόγησε ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα, όμως μετά ανασκεύασε

Η μητέρα του άτυχου βρέφους φέρεται να βρισκόταν σε διαμάχη με τον πατέρα για την επιμέλεια

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα.

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάουσας. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα από την ιατροδικαστική εξέταση, η αιτία θανάτου του 11 μηνών βρέφους φαίνεται να είναι ο πνιγμός.

Βέροια: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του νεκρούς βρέφους

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση της Βέροιας:

«Συνελήφθη χθες (1 Ιανουαρίου 2023) στην Ημαθία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπή γυναίκα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ενημερώθηκε από οικείους της ημεδαπής γυναίκας ότι την προηγούμενη μέρα η γυναίκα αποχώρησε με το ανήλικο παιδί της (βρέφος ηλικίας ενός έτους περίπου) από την οικία που διέμεναν και την επόμενη μέρα επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το βρέφος.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε κοίτη του ποταμού Αλιάκμονα το βρέφος, όπου διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και την παρέπεμψε στον Ανακριτή Βέροιας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top