Βέροια: Ασφυκτικός ο θάνατος του μωρού που το πέταξε η μητέρα στο ποτάμι

Ο ιατροδικαστής εντόπισε δαγκωματιές στο κορμάκι του από ζώα

Ασφυκτικό θάνατο μέσα στο νερό έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 11 μηνών βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στον ποταμό Αλιάκμονα. Την ίδια ώρα αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία του 11 μηνών βρέφους από τη μητέρα του, το οποίο βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα στη Βέροια

Πληροφορίες του ThessToday.gr αναφέρουν ότι τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό, πιθανόν από ζώα, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

Βέροια: Πέταξε το μωρό της στο ποτάμι κι άλλαξε χρονιά σε ξενοδοχείο

Όπως αναφέρει το verianet.gr την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου έμενε με τους γονείς της. Την επόμενη μέρα επέστρεψε, αλλά χωρίς το παιδί. 

Βέροια: Νεκρό βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα - Το πέταξε η μητέρα του

Φέρεται μάλιστα, αφού πέταξε το μωρό της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, να πήγε σε ξενοδοχείο της Βέροιας, όπου άλλαξε τη χρονιά. Την επόμενη μέρα επέστρεψε στο σπίτι της και όταν οι γονείς την ρώτησαν πού είναι το μωρό, εκείνη δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. 

Το σημείο που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα η 29χρονη από τη Βέροια - verianet.gr

Τότε εκείνοι ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία και αποκαλύφθηκε η τραγική αλήθεια. 

Βέροια: Πώς κατάλαβαν την ενοχή της οι αστυνομικοί 

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το inveria.gr, η 29χρονη μητέρα «προδόθηκε» κατά την ανάκρισή της από τους τους αστυνομικούς από τις απαντήσεις που έδινε, καθώς κάθε φορά που τη ρωτούσαν πού ήταν το μωρό, εκείνη δήλωνε διαφορετικά σημεία, πάντα ποτάμια και λίμνες. 

Τελικά ομολόγησε τη δολοφονία του παιδιού της και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου πέταξε το μωρό. Δύτες το ανέσυραν νεκρό και η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάουσας.

Η 29χρονη δεν ήταν παντρεμένη, ούτε βρισκόταν σε κάποια σχέση. Ωστόσο ο πατέρας του παιδιού, που μένει σε άλλο χωριό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το επισκεπτόταν και το φρόντιζε. 

Φαίνεται μάλιστα πως το προηγούμενο διάστημα είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων, προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

Η μητέρα φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί πολλές φορές σε ψυχιατρικές κλινικές. 

Η 29χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Βέροιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top