Βέροια: Νεκρό βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα - Το πέταξε η μητέρα του

Έπεσε σε αντιφάσεις, αλλά τελικά ομολόγησε το έγκλημα

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη Βέροια, όπου ένα βρέφος εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα και ανασύρθηκε νεκρό από τα παγωμένα νερά του ποταμού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πέταξε στο ποτάμι η μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Το κοριτσάκι ξεψύχησε μέσα σε λίγα λεπτά και δυστυχώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να το επαναφέρουν. 

Σύμφωνα με τον ANT1, η μητέρα του 11 μηνών βρέφους ομολόγησε ότι εκείνη το πέταξε στον ποταμό στις 31 Δεκεμβρίου και συνελήφθη.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, η μητέρα, που διαμένει με τους γονείς της σε χωριό του νομού Ημαθίας, μετά το έγκλημα, φέρεται να πήγε στην Αλεξάνδρεια και να διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο.

Σε ερωτήσεις των γονέων της για το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Οι γονείς ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία, η οποία επιλήφθηκε της υπόθεσης.

Η γυναίκα στην αρχή έπεσε σε αντιφάσεις. Αρχικά φέρεται να ε΄ίπε στους αστυνομικούς ότι είχε αφήσει το μωρό σε μια οικοδομή και πως εκείνη επέστρεψε στο ξενοδοχείο. Έπειτα από πιέσεις των αστυνομικών, ομολόγησε ότι έριξε το μωρό στον ποταμό και υπέδειξε το σημείο.

Δύτες της ΕΜΑΚ το ανέσυραν νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν η μητέρα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top